Iubește-te pe Tine Însuți și Lasă-i pe Ceilalți să Facă ce Vrei Tu

Iubește-te pe Tine Însuți și Lasă-i pe Ceilalți să Facă ce Vrei Tu
102,00 MDL (22,87 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Atunci cand esti plin de iubire, ceilalti oameni iti ies in intampinare. Ei iti ofera ce iti doresti, chiar daca nu inteleg intotdeauna de ce fac acest lucru. Cert este ca simt ceva special fata de tine si doresc sa te ajute sa obtii ceea ce vrei. Forta care ii determina sa se comporte astfel este iubirea.

Daca vei citi aceasta carte, vei invata cum sa ii lasi pe ceilalti oameni sa faca ce vrei tu. Vei invata ca daca emani iubire, devenind una cu ea, intreaga lume iti iese in intampinare, ajutandu-te sa iti indeplinesti dorintele.

Lester Levenson ne-a demonstrat tuturor ca nu exista lucruri imposibile. Absolut nimic nu este imposibil.

Tu ce iti doresti sa ai? Poti avea tot ceea ce iti doresti si chiar mai mult daca vei invata sa te iubesti pe tine insuti. Ce iti doresti sa faci? Poti face tot ceea ce iti doresti si chiar mai mult daca vei invata sa te iubesti pe tine insuti. Ce iti doresti sa devii? Poti deveni tot ceea ce iti doresti si chiar mai mult daca vei invata sa te iubesti pe tine insuti.

Iubeste-te pe tine insuti si nimic nu va mai fi imposibil pentru tine.

Daca vei intelege ce este iubirea, vei avea la dispozitie cel mai puternic instrument, care iti va permite sa te bucuri de tot ceea ce iti doresti de la viata. Iubirea este raspunsul la orice intrebare. Ea vindeca, transforma, rezolva problemele si poate repara orice. Iubirea inseamna putere si tarie de caracter.

Iubirea este solutia la toate problemele. Daca vei invata sa te iubesti pe tine insuti, intreaga lume iti va apartine, caci vei trai pe cel mai inalt nivel al energiei. Vei cunoaste astfel cea mai sublima emotie.

Daca vei invata sa te iubesti pe tine insuti, vei putea avea orice iti doresti de la viata, inclusiv lucrurile care la ora actuala ti se par imposibil de obtinut. Intreaga lume iti va iesi in intampinare, facand ceea ce iti doresti. Oamenii te vor ajuta. Banii iti vor bate la usa. Sanatatea te va bate pe umar. Succesul iti va iesi in cale, insotit de fericire. Atunci cand te iubesti pe tine insuti, totul functioneaza perfect in viata ta.

Cartea de fata iti arata cum poti practica iubirea, cum te poti iubi pe tine insuti si cum te poti bucura de rasplata acestei iubiri in plan financiar, in domeniul sanatatii, al relatiilor etc. Atunci cand te iubesti pe tine insuti, tu te poti bucura de absolut tot ce iti doresti de la viata.

Dupa cum obisnuieste sa afirme frecvent Larry: „Nu exista nimic imposibil.“ Cartea de fata reprezinta un manual al iubirii reale, concept foarte putin inteles in zilele noastre. Autorul ei si-a dedicat ultimele decenii de viata acestui scop, de a le explica oamenilor ce este iubirea, cum sa devina plini de iubire si cum sa se bucure astfel de succes in toate domeniile vietii.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Adevăr Divin
Apariția: Septembrie 2011
ISBN: 978-606-8080-64-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri