Italiana în 20 de Paşi (Carte cu CD)

Italiana în 20 de Paşi (Carte cu CD)
227,00 MDL (53,28 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Italiana in 20 de pasi are, ca prim element de noutate, un CD atasat ce contine lectura textelor si prezinta cele mai importante notiuni absolut necesare celor care, pasionati fiind de limba italiana, doresc sa o invete bine si repede.

Fiecare unitate didactica a fost structurata pe doua mari directii: pe de o parte, textul cu vocabularul aferent si chestiuni legate de lexic si imbogatirea vocabularului, pe de alta parte, gramatica, in special probleme de morfologie si sintaxa, cu toata gama de mijloace necesare pentru intelegerea corecta, deplina, fara un efort prea mare din partea celui care doreste sa patrunda in universul bogat al limbii italiene.

Exercitiile, foarte numeroase si diferite ca mod de concepere, absolut necesare pentru ca prin ele se fixeaza cunostintele noi, acopera atat lexicul, cat si gramatica, au o anumita gradare a dificultatilor, iar cheia acestora se afla la sfarsitul fiecarei unitati.

Cartea se adreseaza elevilor, studentilor si celor care vor sa lucreze in Italia sau doar sa o viziteze si se va dovedi cu siguranta un instrument de lucru accesibil si util.

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 13-18 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Corint
Apariția: 2009
ISBN: 973-135-446-0
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri