Istorie Trăită

Istorie Trăită

Preț de Listă: 251,00 MDL (62,75 RON)

Preț: 175,00 MDL (43,75 RON)

Economisești: 76,00 MDL (19,00 RON) (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pentru prima oară în limba română- o zguduitoare carte de memorii a unei Prime Doamne care a fermecat şi, totodată, a intrigat o lume întreagă: Hillary Rodham Clinton.

De la anii copilăriei şi până la marile momente care au definit administraţia Clinton(ancheta Whitewater, întâlnirea istorică dintre Arafat şi Sharon, scandalul Monica Lewinsky)- totul prinde contur şi adâncime într-o carte care prezintă cu adevărat ISTORIE TRĂITĂ.

 

Recenzii


 

"Nu m-am născut Primă Doamnă şi nici senator. Nu m-am născut membru al Partidului Democrat. Nu m-am născut avocat sau susţinător al drepturilor femeii şi ale omului. Nu m-am născut soţie sau mamă. M-am născut în America mijlocului de secol XX, un loc şi un timp al oportunităţilor. Am fost liberă să aleg ce le-ar fi fost imposibil generaţiilor anterioare de femei din ţara mea şi de neconceput pentru multe femei din lumea de astăzi. Am ajuns la maturitate într-un moment de apogeu al schimbărilor sociale şi am luat parte la bătăliile politice privind însemnătatea Americii şi a rolului său în lume.

[...]La ora la care păşeam pragul Casei Albe fusesem modelată de educaţia primită de la părinţi, de educaţia din şcoală, de credinţa religioasă şi de tot ceea ce învăţasem până atunci- ca fiică a unui tată conservator înrăit şi a unei mame mai liberale, ca student activist politic, susţinător al drepturilor copilului, ca avocat, ca soţie a lui Bill şi ca mamă a lui Chelsea."- Hillary Rodham Clinton

Detaliile Produsului

Titlu Original: Living History
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 768
Editura: Rao
Apariția: Septembrie 2006
ISBN: 978-973-103-107-1
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.7600

Pareri