Istoria Romei. Ediție necartonată

Istoria Romei. Ediție necartonată
509,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Este o carte clasică, intrată în bibliografia obligatorie pentru oricine vrea să aibă o imagine cuprinzătoare a unuia dintre cele mai fascinante capitole din istoria umanităţii.

„… o realizare unică de acest gen: o sinteză strălucită, pornind de la o cantitate enormă de informaţii, această carte abordează aspectele politice, militare, sociale şi culturale ale civilizaţiei romane pe parcursul unui mileniu.” Kleio

„… pentru studioşii care abordează pentru prima oară această perioadă sau pentru publicul interesat, această carte reprezintă cel mai amplu şi mai accesibil ghid de istorie a Romei antice.”

Biografie

M. Carry (1881-1958) a fost profesor emeritus de istorie veche la University of London. În afară de Istoria Romei, a scris O istorie a lumii greceşti (323-146 î.Hr.). Editor al primei ediţii a Oxford Classical Dictionary, a fost printre autorii celebrei Cambridge Ancient History.

H.H. Scullard a fost profesor emeritus de istorie veche la University of London (King's College) şi fellow al British Academy. Autor al unor lucrări despre lumea romană, a fost totodată editor al Oxford Classical Dictionary şi editor general al seriei Aspects of Greek and Roman Life, din care au apărut până acum 28 de volume.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 840
Editura: Allfa
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-571-814-5
Greutatea: 0.0000

Pareri