Ispitirea unui Lord

Mai multe poze

Ispitirea unui Lord
103,00 MDL (25,87 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Trei tineri moștenitori, întemnițați de un unchi fără scrupule, evadează – spre mare, spre străzi, spre bătălii îndepărtate –, așteptând ziua în care se vor întoarce să-și revendice moștenirea.

Sebastian Easton a jurat mereu că își va răzbuna tinerețea răpită și titlul furat. Acum, întors în Londra ca adevăratul duce de Keswick – rănit, călit în război și complet schimbat de experiențe tragice –, nu o poate uita pe fata curajoasă care cândva i-a salvat pe el și pe frații săi de la o moarte sigură. 
Lady Mary Wynne-Jones a plătit scump pentru ajutorul oferit tinerilor lorzi de Pembrook întemnițați.

Dar își amintește bine promisiunea pe care i-a făcut-o lui Sebastian cu ani în urmă: să se reîntâlnească la ruinele mănăstirii unde au împărtășit un sărut pasional și interzis. Deși Mary este acum logodită cu un alt bărbat, o prietenie clădită pe taine întunecate nu poate fi ignorată.

Curând, sentimentele neașteptate și periculoase care se nasc între ei îl ispitesc pe Sebastian să renunțe la misiunea lui de răzbunare și, în schimb, să lupte pentru o iubire ce l-ar putea elibera pentru a doua oară.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Litera
Apariția: Noiembrie 2014
ISBN: 978-606-741-153-9
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.1500

Pareri