Irealitatea imediată. Teoria și practica esoterică

Irealitatea imediată. Teoria și practica esoterică

Preț de Listă: 228,00 MDL

Preț: 114,00 MDL

Economisești: 114,00 MDL (50%)

Disponibilitate: În Stoc

Doar 1 exemplar disponibil

Descriere

„Fenomenele oculte, terapiile alternative, misticismul religios si tehnicile orientale de evolutie spirituala pot fi grupate într-o categorie mai generala a culturii esoterice/mistice care pare «neinitiatului» ca se desfasoara într-o „irealitate imediata“, facând parte dintr-o teorie a conspiratiei sau fiind o sarlatanie.

Ne ferim de mister cum ne ferim de pacat, avem o adevarata fobie fata de mister si fata de aparenta pierdere a controlului. Poate exista un compromis al acestei subiectivitati care sa tina loc de obiectivitate? Exista undeva o punte între Biblie si Darwin pe care sa putem pasi în siguranta si fara sa ne simtim ridicoli sau marginalizati? Este religia un caz particular al stiintei? Cum am putea numi aceasta stiinta?

# Nu exista un program ideal, valabil pentru orice om, indiferent de spatiul cultural din care provine, indiferent de tipul lui psiho-somatic, dar, pentru evolutia spirituala pe care si-ar dori-o cititorii acestei carti, sunt de gândit câtiva pasi, adaptabili la stilul de viata ai fiecaruia, câteva elemente universal valabile în cadrul carora cel angajat pe drumul evolutiei spirituale poate alege în cunostinta de cauza lucrurile care i se potrivesc.“ Vlad T. Popescu

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 148
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-87913-8-1
Greutatea: 0.2500

Pareri