Invitație la Nuntă

Invitație la Nuntă
65,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Patru femei, o nunta si o zi de neuitat.

Lumea Annei este data peste cap cand primeste o invitatie la ceremonia nuptiala a fostului ei iubit, Toby - acel Toby care pentru ea a fost Alesul, iubirea vietii ei, dar si cel care i-a frant inima.

Oare participarea la ziua cea mare o va elibera in cele din urma de trecut, asa cum isi doreste cu disperare? Sau nu va face altceva decat sa redeschida vechi rani?

Clare este cea mai buna prietena a Annei, persoana care i-a fost alaturi in urma cu multi ani, atunci cand Anna a fost distrusa de despartirea de Toby. Insa Clare nu stie ca nunta acestuia ii va schimba si ei viata pentru totdeauna.

Ella este femeia fatala tipica - iubeste barbatii si ii paraseste fara sa arunce o privire inapoi. Dar singura persoana care nu a cazut prada farmecelor ei  este chiar Toby. Inainte de a fi luat pentru totdeauna, este oare prea tarziu pentru o ultima incercare de a-l cuceri?

Pentru Rachel, viitoarea mireasa, aceasta ar trebui sa reprezinte cea mai frumoasa zi din viata. Atunci de ce are numai presimtiri negre si teribile?

Scrisa din perspectiva celor patru eroine,” Invitatie La Nunta” va va amuza, va va induiosa si va va face sa traiti sau sa retraiti emotiile uneia dintre cele mai frumoase zile din viata oricarei femei.

Helen Warner a reusit sa capteze atentia cititorilor inca de la debut, cu romanul ”Invitatie La Nunta”, care a urcat rapid in topurile de vanzari in toate tarile in care a fost publicat.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Litera
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-848-127-2
Dimensiuni: 10 x 17,7 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri