Învingătorul este Întotdeuna Singur

Învingătorul este Întotdeuna Singur
215,00 MDL (48,20 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

In cel de-al doisprezecelea roman al sau, PAULO COELHO revine asupra unor teme care au inspirat milioane de oameni din intreaga lume: descoperirea propriei identitati, teama de esec, pretul succesului, si demonstreaza cum bogatia, excesul si superficialitatea pot duce la destramarea relatiilor si la pierderea valorilor spirituale.

O zi la Cannes. Scena: stralucitorul festival de film.

Personaje principale: Igor Malev si Ewa, fosta lui sotie.

Personaje secundare: actorii principali si figurantii fastuoasei lumi a filmului si a modei.

Dupa o despartire dureroasa, Igor, un om de afaceri rus, elaboreaza un plan pentru a-si recastiga fosta sotie. E dispus sa faca orice sacrificii, inclusiv umane, in numele acestei iubiri devastatoare, care distruge totul in jur, inclusiv pe cei care o traiesc.

Cu un scenariu „imaginat“ de autorul care a vandut peste 100 de milioane de exemplare din cartile sale, Invingatorul este intotdeauna singur este o parabola a superficialitatii, lacomiei si cultului celebritatii, un crud portret al lumii de azi.

„Cand m-am hotarat sa fac o descriere fotografica a epocii in care traim, am scris acest roman“, spune Paulo Coelho. Invingatorul este intotdeauna singur e o meditatie asupra laturii intunecate a succesului, asupra destinului visurilor inocente intr-o societate marcata de o profunda disolutie a valorilor.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 400
Editura: Humanitas
Apariția: 2009
ISBN: 9789736893575
Greutatea: 0.4500

Pareri