Învingătorul Este Întotdeauna Singur [Carte Electronică]

Învingătorul Este Întotdeauna Singur [Carte Electronică]

Preț de Listă: 121,99 MDL (30,50 RON)

Preț: 84,18 MDL (21,05 RON)

Economisești: 37,81 MDL (9,45 RON) (30%)

Preț de Listă: 121,99 MDL (30,50 RON)

Preț: 84,18 MDL (21,05 RON)

Economisești: 37,81 MDL (9,45 RON) (30%)

Acceptăm plata cu LiberCard de la MAIB - plăți în 3 rate cu 0% dobândă!

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

24 de ore în culisele celebrităţii. Un portret necruţător al timpului nostru. O zi la Cannes. Scena: strălucitorul festival de film. Personaje principale: Igor Malev şi Ewa, fosta lui soţie. Personaje secundare: actorii principali şi figuranţii fastuoasei lumi a filmului şi a modei.

După o despărţire dureroasă, Igor, un om de afaceri rus, elaborează un plan pentru a-şi recâştiga fosta soţie. E dispus să facă orice sacrificii, inclusiv umane, în numele acestei iubiri devastatoare, care distruge totul în jur, dezintegrându-i inclusiv pe cei care o trăiesc.

Cu un scenariu „imaginat“ de autorul care a vândut peste 100 de milioane de exemplare din cărţile sale, Învingătorul este întotdeauna singur este o parabolă a superficialităţii, lăcomiei şi cultului celebrităţii, un crud portret al lumii de azi.

„Când m-am hotărât să fac o descriere fotografică a epocii în care trăim, am scris acest roman“, spune Paulo Coelho. Învingătorul este întotdeauna singur e o meditaţie asupra laturii întunecate a succesului, asupra destinului visurilor inocente într-o societate marcată de o profundă disoluţie a valorilor.


Recenzie

Fanii lui Coelho, autorul celebrului Alchimistul, pot fi fericiţi. Ultimul roman al scriitorului brazilian, un veritabil fenomen al literaturii de masă, a fost tradus şi în română. De această dată, stilul didac-tico-mesianic este plasat într-o zi a Festivalului de Film de la Cannes. Multimilionarul rus Igor Malev încearcă să-şi recâştige fosta soţie, Ewa. Metoda e mai puţin ortodoxă. Ucide persoane nevinovate pentru marea lui dragoste. Ca fundal serveşte lumea glamour-ului orăşelului mediteranean, devenit celebru în 1953 odată cu fotografia în bikini a unei blonde. Blonda se numea Marilyn Monroe.

Cartea e presărată cu informaţii de popularizare a ştiinţei de genul: „Se spune că numai lebedele sunt fidele, dar şi asta e o minciună. Singura specie din natură care nu cunoaşte adulterul este o ami-bă, Diplozoon paradoxum. Cei doi se descoperă când sunt tineri, iar corpurile lor fuzionează într-un organism unic. Restul speciilor sunt toate supuse trădării".

Nu ştiu cât e de adevărată această informaţie, dar la istoria luptei sambo, Coelho e departe de adevăr. Există totuşi câteva informaţii picante despre încercarea sovieticilor de a o face probă olimpică. Probabil că descrierea pistolului Beretta şi datele tehnice sunt corecte. Dar, după ce ai vândut peste 100 de milioane de exemplare din cărţile tale, în 56 de limbi, în 150 de ţări, ce mai contează falsa istorie a unei lupte marţiale?

-- Gheorghe Erizanu, editor, autorul lucrării ”Ce spun cărțile”


Despre Autor

Paulo Coehlo, scriitor brazilian, născut la Rio de Janeiro în 1947. Înainte de a deveni unul dintre cei mai de succes romancieri ai lumii şi un veritabil fenomen al culturii de masă, a fost un hippie rebel, apoi autor dramatic, director de teatru, jurnalist, poet.0 În 1986 face pelerinajul la Santiago de Compostela, eveniment care i-a marcat viaţa şi cariera literară. 

Cărțile lui Paulo Coehlo s-au vândut în peste 100 de milioane de exemplare. Bestseller-ul Alchimistul a fost cumpărat în peste 65 milioane de exemplare. Editura Humanitas a anunțat în cursul anului 2011 vânzări de peste 1 milion de exemplare ale cărților lui Paulo Coehl


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Editura: Humanitas
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-689-447-3
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android

Pareri