Învățături Spirituale pentru Familia Ta. Călugărul care și-a Vândut Ferrari-ul

Învățături Spirituale pentru Familia Ta. Călugărul care și-a Vândut Ferrari-ul
221,00 MDL (55,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Bestseller Internațional

Invataturi spirituale pentru Familia ta de la Calugarul care si-a vandut Ferrari-ul - reprezinta ghidul liderului de familie, a parintelui model care reuseste sa construiasca un camin fericit pentru copilul sau si sa se bucure de o viata personala implinita.

Cu o viziune patrunzatoare si un entuziasm insufletitor, Robin Sharma dezvaluie un sistem de tehnici simple, care isi dovedesc eficienta odata puse in practica si care te ajuta sa inspiri copilului tau setea de intelepciune, simtul responsabilitatii, increderea in fortele proprii si taria de caracter, in timp ce tu iti vei desavarsi abilitatile ca lider de familie si te vei simti tot mai implinit si mai multumit de viata ta. Invataturile cuprinse in paginile acestei carti sunt grupate in 5 lectii importante din care vei invata cum sa:


• pui in valoare cele mai importante calitati si cele mai elevate talente ale copilului tau;
• iti consolidezi relatiile cu cei dragi;
• iti inspiri copilul sa aiba tarie de caracter si intelepciune in gandire;
• il inveti sa-si construiasca visuri ambitioase si sa atinga adevaratul succes;
• readuci echilibrul in viata ta si sa traiesti simplu, in pace si bucurie;
• sa apreciezi ceea ce ai si sa dobandesti ceea iti doresti;

Recenzii

„O carte minunata care te va ajuta sa devii un parinte mai bun si totodata o persoana mai fericita.” -- Richard Carlson, autorul bestsellerului national Nu-ti bate capul cu maruntisuri.

„Este o carte extraordinara care te invata cum sa-ti cresti copilul fericit, sanatos si increzator in fortele proprii, astfel incat sa devina lider in toate domeniile vietii.”-- Brian Tracy, autorul cartii Maximum Achievement

Despre Autor

Robin S. Sharma (n. la 1965 în Canada) este jurist de profesie, considerat o autoritate în domeniul dezvoltării personale şi îmbunătăţirii vieţii. Este autorul a 11 cărți printre care bestsellerul naţional MegaLiving (Viaţa la cote maxime) şi bestsellerul internațional Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul.

www.robinsharma.com

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 207
Editura: Vidia
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-92477-9-2
Dimensiuni: 13,2 x 20,3 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri