Învață să trăiești Sănătos

Învață să trăiești Sănătos

Preț de Listă: 406,00 MDL (101,50 RON)

Preț: 203,00 MDL (50,75 RON)

Economisești: 203,00 MDL (50,75 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cartea Invata sa traiesti sanatos (scrisa in colaborare cu ziaristul Josep Corbella) cuprinde sfaturi de baza pentru ingrijirea sanatatii si imbunatatirea calitatii vietii.

Cum sa ajungi la greutatea potrivita si cum s-o pastrezi?

Cum sa renunti la fumat si sa nu cazi iarasi prada viciului?

Cum sa supravietuiesti stresului?

Structurata astfel incat sa poata fi citita de la inceput pana la sfarsit precum o povestire, dar si pentru a permite fiecarui cititor sa inceapa cu acele capitole care il intereseaza, cartea prezinta intr-un limbaj accesibil ceea ce medicina cunoaste astazi despre problemele de sanatate care ii preocupa cel mai mult pe oameni: controlul greutatii, alimentatia ideala, colesterolul, activitatea fizica, tensiunea arteriala, investigatiile medicale, consumul de alcool, dependenta de tutun, stresul, ba chiar implicatiile tristetii si ale fericirii asupra sanatatii.

Invata sa traiesti sanatoseste o carte despre sanatate care nu interzice nimic, care nu impune nimic si care prezinta ultimele date stiintifice privind modalitatile de prevenire a afectiunilor evitabile si de intarziere a imbatranirii.

 

Despre Autor

Valentin Fuster -  născut în 1943 este directorul Institutului Cardiovascular al Spitalului Mount Sinai din New York, presedinte stiintific al Centrului National Spaniol de Cercetari Cardiovasculare si, anterior, presedintele Asociatiei Americane a Inimii (AHA) si al Federatiei Mondiale a Inimii (WHF). Cercetarile sale asupra originii accidentelor cardiovasculare i-au adus in 1996 Premiul Principele de Asturia pentru Cercetare.

Este unicul cercetator care a primit toate premiile stiintifice ale celor mai importante organizatii de cardiologie din lume. A primit titlul de doctor honoris causa din partea a douazeci de universitati si este autorul a doua dintre cele mai prestigioase carti dedicate cardiologiei clinice si de cercetare.

Impreuna cu Josep Corbella a scris Invata sa traiesti sanatos, carte aparuta si la Editura Corint, si, impreuna cu Jose Luis Sampedro si Olga Lucas, La ciencia y la vida.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Corint
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-135-415-6
Dimensiuni: 15 x 23 cm
Greutatea: 0.5200

Pareri