Învăluită de Lumină

Învăluită de Lumină
164,00 MDL (38,39 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cuvint‑inainte de Melvin Morse.
 
Traducere de Cristian Hanu.
 
Bestseller New York Times
 
Cea mai profunda si completa experienta la limita mortii
 
Pe 18 noiembrie 1973, din cauza complicatiilor aparute in urma unei interventii chirurgicale, Betty J. Eadie a intrat in moarte clinica. A urmat una dintre cele mai coplesitoare experiente la limita mortii. Autoarea prezinta in detaliu etapele acestei experiente, de la strabaterea unui tunel intunecat si revederea intregii sale vieti si pina la intilniri cu ingeri pazitori sau ghizi spirituali care au ajutat-o sa inteleaga lucruri importante din viata ei.
 
„O experienta la limita mortii este de fapt experienta mortii. Personal, obisnuiam sa cred ca, atunci cind mor, oamenii patrund pur si simplu in intuneric, iar viata lor se termina. Fiind medic la un spital de urgenta, am vazut multi copii si adulti murind, si nu am avut niciodata vreun motiv sa cred altceva. Abia dupa ce mi-am facut timp pentru a-i intreba pe cei care au supravietuit unor morti clinice in ce a constat experienta lor am aflat ca, adeseori, moartea este un proces spiritual si plin de bucurie. Nu intunericul ne asteapta la sfirsitul vietii noastre, ci lumina, o lumina plina de iubire – «care contine multe lucruri bune», dupa cum s-a exprimat un copil.
 
Invaluita de lumina ne invata ca viata noastra individuala este importanta si plina de semnificatie. Ea nu prezinta doar experienta mortii lui Betty Eadie in timpul unei interventii chirurgicale si a revenirii ei la viata; ea reprezinta practic o calatorie in sensul profund al acestei vieti.”-- Melvin Morse, doctor in medicina
 
Din cuprins: Noaptea se adinceste • Tunelul • Invaluita de lumina • Vindecarea – si moartea • Razboaiele de tesut si biblioteca • Gradina • Alegerea unui corp • Rugaciunea • Consiliul inteleptilor • Intoarcerea • Ingerul meu special
 

Despre Autor


 

Betty (Jean) Eadie (născuta în 1942) este un proeminent autor american care a scris mai multe cărţi despre experienţele din apropierea morţii. Cea mai cunoscută carte este bestsellerul Îmbrăţişată de lumină (1992) care descrie o experienţă în apropierea morţii. Această carte a fost urmată de alte două lucrări: Heart Awakening (1996), de asemenea un bestseller şi de Ripple Effect (1999).

La 18 noiembrie 1973, Betty Eadie, în urma unor complicaţii cauzate de o intervenţie chirurgicală-histerectomie parţială a intrat în moarte clinică. După ce a fost readusă la viaţă, Betty a suferit o depresie - atât de dureroasă a fost separarea ei de lumina iubirii pe care a perceput-o în momentele de moarte clinică. Douăzeci de ani mai târziu, după ce a împărtăşit povestea ei cu familia, cu prietenii şi cu pacienţii de cancer în stare critică, Betty a fost îndemnată să descrie experienţa ei, astfel încât un public cât mai larg să poată împărtăşi frumuseţea poveştii ei.

În 1992, Îmbrăţişată de lumină a fost publicată de o editură mică din Carson City - Nevada şi în scurt timp a devenit bestseller de o editură mică din Carson City - Nevada şi în scurt timp a devenit bestseller. 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Polirom
Apariția: Ianuarie 2016
ISBN: 978-973-46-5928-9
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri