Învățați să Croșetați. Tehnici de Lucru. Catalog de Modele. Proiecte

Mai multe poze

Învățați să Croșetați. Tehnici de Lucru. Catalog de Modele. Proiecte
249,00 MDL (62,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Croşetatul este distractiv şi uşor de învăţat – nu este deloc atât de dificil cum cred unii! Cu ajutorul acestei cărţi, veți putea învăţa să croşetaţi chiar dacă nu aţi mai ţinut niciodată o croşetă în mână. Sau, dacă deja cunoaşteţi elementele de bază, veți reuși să vă îmbunătăţiţi tehnicile şi să deprindeți unele noi. Principala secţiune a cărții, Tehnici de lucru, vă oferă toate informaţiile de bază de care aveţi nevoie.

Însoțită de diagrame și fotografii, această secţiune vă va prezenta ochiurile şi tehnicile de bază, pe care trebuie să le cunoaşteţi pentru a începe să croşetaţi.

Apoi veți ajunge la următoarea etapă, care vă oferă toate detaliile despre combinarea ochiurilor, precum şi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a ajunge să faceţi adevărate capodopere croşetate. Veţi găsi sfaturi pentru a lucra combinaţii noi şi încântătoare, ochiuri mai neobişnuite, precum nodurile lui Solomon şi ochiurile stup de albine, dar şi pentru a termina obiectul lucrat şi pentru a-l finisa într-un mod profesionist. Pentru a pune în practică ce ați învățat, cartea cuprinde și câteva proiecte, unele mai simple, altele mai complexe.

Oricare ar fi nivelul cunoştinţelor şi orice aţi dori să lucraţi, această carte va fi foarte folositoare pentru momentele în care vă veți decide să vă apucați de croșetat.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Litera
Apariția: Ianuarie 2013
ISBN: 978-606-848-178-4
Dimensiuni: 21,5 x 28 cm
Greutatea: 0.3100

Pareri