Intuiţia. Vol. 10. Cunoaşterea de Dincolo de Logică

Mai multe poze

Intuiţia. Vol. 10. Cunoaşterea de Dincolo de Logică
109,00 MDL (27,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Învăţăturile lui Osho, unul dintre cei mai cunoscuţi lideri spirituali ai secolului XX, răstoarnă tiparele clasice de gândire, provocându−ne la o permanentă punere sub semnul întrebării a certitudinilor şi la un proces de conştientizare de sine.

Cărţile din seria Incursiune într−un nou mod de viaţă prezintă viziunea lui Osho privind cele mai importante probleme pe care şi le pun oamenii interesaţi de ştiinţa transformării de sine şi de o spiritualitate adaptată la provocările cotidiene ale vieţii contemporane.

„Uimirea este sursa înțelepciunii, uimirea este sursa a tot ceea ce este frumos, și uimirea este sursă a căutării, a adevăratei căutări. Uimirea te conduce în aventura de cunoaștere a misterelor vieții.“„Cunoștințele tale sunt doar o modalitate de a ignora adevărul. Renunță la ignoranță – și la ignoranță nu se poate renunța acumulând și mai multe cunoștințe.

Cunoștințele sunt o barieră în calea cunoașterii.“„Cu cât înțelegi mai multe, cu atât îți dai seama că știi mai puține. […] cunoașterea finală este absoluta ignoranță, inocență, puritatea ca de copil.“ -- Osho

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Litera
Apariția: Decembrie 2014
ISBN: 978-606-741-131-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2800

Pareri