Intuiţia. Inteligenţa Inconştientului

Intuiţia. Inteligenţa Inconştientului
136,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Intampini dificultati in luarea deciziilor? Iti doresti multe optiuni, dar atunci cand le ai, ti-e inca si mai dificil sa actionezi? Te intrebi mereu daca ai luat „decizia corecta“?

In aceasta carte incitanta, Gerd Gigerenzer ne impartaseste secretul pentru a lua cele mai bune decizii. Contrar opiniei generale, acesta nu consta in a aduna cat mai multe informatii in legatura cu ceea ce te preocupa, ci, din contra, de a te debarasa de ele, accesandu-ti in acest fel resursele creative inconstiente si intuind ceea ce trebuie facut.

Dr. Gigerenzer, ale carui cercetari de anvergura includ studii referitoare la cum functioneaza intuitia umana atunci cand vine vorba de investitii, ne invata cum sa intram in contact cu acea latura latenta care se bazeaza pe cunoasterea nemijlocita a realitatii, prin observarea directa a situatiilor, obiectelor si a fenomenelor.

V-ati intrebat vreodata cum functioneaza intuitia? Spre deosebire de regulile logicii, intuitia a evoluat de-a lungul timpului tocmai pentru a putea ajuta individul sa se adapteze la mediu.

Accesibila si plina de spirit, aceasta lucrare ne arata cum, atunci cand luam decizii rapide, din instinct, luam, de fapt, cele mai bune hotarari, deoarece ne punem in functiune procesele mentale inconstiente. Deciziile cotidiene, poate din ce in ce mai multe si mai complicate din cauza complexitatii lumii in care traim, provoaca, deseori, stres si anxietate. Presentimentele ar putea parea simpliste, dar acuratetea lor rezida tocmai din selectarea metodei rapide de evaluare corecta a unei situatii. Sa invatam, asadar, sa ne ascultam instinctele.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 336
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2012
ISBN: 9786065883390
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri