Întrebarile Sunt, de Fapt, Răspunsuri

Întrebarile Sunt, de Fapt, Răspunsuri
146,00 MDL

Disponibilitate: În Stoc

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Doar 6 exemplare disponibile

Descriere

Allan Pease, cel mai cunoscut expert din lume în limbajul trupului, ne prezintă tehnicile uluitoare prin care puteţi avea succes ca agent de vânzări. Una dintre cele mai mari provocări ale acestei meserii o reprezintă depăşirea refuzului unui potenţial client. Dacă înţelegem semnalele nonverbale, învăţăm să citim limbajul trupului interlocutorului, dar şi să-l folosim în mod cores-punzător pe al nostru, ne dăm seama că un „nu“ înseamnă de fapt un pas înainte spre reuşită.

Metodele sale dovedite se pot aplica cu cele mai mari şanse de reuşită în construirea unei reţele de vânzări. Însă abilităţile de comunicare dobândite din această carte vor eficientiza modul în care abordaţi orice negociere. De aceea ele pot fi folosite cu succes de persoane din mediul financiar sau de afaceri, de avocaţi, pro-fesori sau asistenţi sociali.

Despre Autor

Allan Pease este experț recunoscut la nivel internațional în domeniul relațiilor umane și al limbajului corpului. Cărțile sale s-au vândut în 20 de milioane de exemplare. Ține conferințe despre comunicare umană în întreaga lume și a scris 14 cărți de succes, dintre care opt au fost bestseller-uri de top.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Questions are the Answers: How to Get to “Yes” in Network Marketing
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 120
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-669-388-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2200

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: