Întrebări Mari de la cei Mici ...la care Răspund nişte Oameni Foarte Importanţi [Carte Electronică]

Întrebări Mari de la cei Mici ...la care Răspund nişte Oameni Foarte Importanţi [Carte Electronică]

Preț de Listă: 108,99 MDL (27,25 RON)

Preț: 54,50 MDL (13,63 RON)

Economisești: 54,49 MDL (13,62 RON) (49%)

Downloadează Gratuit un Fragment
Ediția Print (PDF)

* cîmpuri obligatorii

Preț de Listă: 108,99 MDL (27,25 RON)

Preț: 54,50 MDL (13,63 RON)

Economisești: 54,49 MDL (13,62 RON) (49%)

Achită online cu LiberCard în 3 rate cu 0%!

Descriere

În sfârşit, cei mici primesc răspunsuri la cele mai mari întrebări ale lor. Şi nu de la oricine, ci de la nişte oameni foarte importanţi!

Copiii au un talent nemaipomenit să pună întrebări încuietoare: De ce e marea sărată De ce nu pot să mă gâdil singur? Cine a scris prima carte? De unde vine binele? Cum se îndrăgostesc oamenii? De ce nu putem trăi veşnic? şi multe altele. Nu e deloc uşor să le faci faţă şi să le dai răspunsuri potrivite pentru vârsta lor.

Această carte este o colecţie de peste o sută de întrebări trimise chiar de copii pentru a primi răspunsuri din partea unor specialişti cunoscuţi şi apreciaţi dintr-o mulţime de domenii: oameni de ştiinţă, scriitori, filozofi, vedete de televiziune, sportivi, muzicieni. Răspunsurile lor, unele elaborate şi documentate, altele jucăuşe şi provocatoare, au, toate, o calitate esenţială: desluşesc numeroase probleme importante ale vieţii şi ale lumii în care trăim traducându-le pe înţelesul copiilor.

O carte care-i va face şi mai curioşi pe viitorii oameni importanţi şi-i va scoate cu siguranţă din încurcătură pe părinţii asaltaţi de curiozitatea lor!


Recenzii

”Cartea e … mai multe lucruri. În primul rînd, ar fi o antologie de „de ce-uri?“.  Întrebările sînt la fel de diverse pe cît lasă de înţeles selecţia pe care am făcut-o la început. La ele răspund precis, clar şi multe ori amuzant oameni cunoscuţi. Ei sunt scriitori, bucătari, oameni din televiziune, psihologi, filozofi, oameni de ştiinţă şi chiar paleontologi.

Un paleontolog, de exemplu, răspunde la întrebarea „de ce toate animalele care zboară au pene, în afară de lilieci? Explicaţia implică nişte concluzii recente ale comunităţii specialiştilor, care par să cadă de acord că dinozaurii au fost strămoşii păsărilor. Dar ăsta e doar începutul explicaţiei, pe care n-aş divulga-o, să nu vă stric suspansul.” -- Alina Purcaru, „Când ăla micu' întreabă «de ce?»“ (Bookaholic.ro, noiembrie 2013)


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Big Questions from Little People: and Simple Answers from Great Minds
Limba: Română
BRAND: Humanitas
Apariția: 2014
ISBN: 978-973-50-4315-5
Compatibil cu: iPhone, iPad, Android
Pagini Ediție Print: 384

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: