Între Lună și Soare

Mai multe poze

Între Lună și Soare
49,00 MDL (12,31 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Fragment:

”Băiatul şi fata s-au cunoscut acum o jumătate de an, la începutul lunii mai, iar ce-au trăit împreună însemna mica lor poveste de amor. Cu el ei i-a fost bine, cu el a cunoscut primul fior al dragostei, cu el a fost fericită! Acum el pleca. Şi ea nu vroia ca el să plece.

„ Pica-i-ar trenului roata şi regimentul să se 'ntoarcă în cazarmă!", îşi zise ea în sine. Regimentul îşi schimba locaţia, iar trenul urma să pice din clipă în clipă.

Cît de tare ar fi vrut ca el să mai rămînă, să mai aibă parte de seri fermecătoare. Şi copila, fiica şefului gării din Brest, mică de statură, bălaie, cu ochi albaştri, cu frunte bombată, peste care cad cîrlionţi blonzi, se uită la el de parcă nu l-a mai văzut niciodată!...”

 

Despre Autor


 

Dumitru Mămăligă. S-a născut în 1956, în satul Bălăureşti, Nisporeni. A absolvit USM, Facultatea Jurnalistică. Din 1983 şi pînă în 2007 a activat la Compania Teleradio Moldova în calitate de comentator.

A realizat reportaje de la evenimente de epocă, interviuri cu personalităţi marcante: Ion Raţiu, Ana Blandiana, Ion Druţă, Ion Ungureanu, Mihai Cimpoi, Valeriu Matei, Nicolae Dabija etc. A debutat în 2005 cu povestea de dragoste - Eminescu şi Veronica. în 2007 scoate de sub tipar la editura ANCESTRALA trei cărţi pentru copii şi adolescenţi - "Ce-o fi vorbit oare Eminescu şi Creangă?", "Bogata şi neînfricata Dacie", "Mozart-geniu uimitor". în 2008 editează revista literară pentru tineret"Roua stelară".

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 156
Editura: Ancestrala
Apariția: Februarie 2007
ISBN: 978-9975-78-543-3
Dimensiuni: 14,5 x 20 cm
Greutatea: 0.1760

Pareri