Într-un cuib de rândunici

Adelina Labic-Lungu

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Descriere

Ilustrații de Galina Vieru

„Adelina Labic-Lungu scrie pentru maturi. Acum, iată, am citit, în manuscris, o altă carte, intitulată „Într-un cuib de rândunici”. M-a captivat de la primele pagini, am avut ciudata senzație că sunt ademenită în descoperirea unei lumi văzută de ochii copilului. M-am plimbat prin anotimpuri ca printr-o poveste. Aceasta datorându-i-se autoarei care știe și poate, cu o măiestrie incredibilă, să urzească mici povești despre orice – fie un animăluț, o pasăre; să descrie relațiile acestora cu natura și lumea din jur. Toate fiind atât de frumos expuse în vers, încât trăiești aievea starea personajelor. Este, consider, o lucrare impresionantă ca mesaj și structură ingenioasă. Bine scrisă, într-o formulă captivantă, ademenitoare nu doar pentru micul cititor.”

— Claudia Partole, poetă, eseistă, prozatoare

Adelina Labic-Lungu s-a născut în anul 1976, în Republica Moldova, raionul Călărași, satul Meleșeni. A debutat în anul 2018 în revista Rotonda Valahă din România cu un grupaj de poezii. În anul 2019 apare volumul de poezie” Pe aripile timpului” (Editura Pontos), în anul 2020 scoate de sub tipar cartea de povestiri scurte pentru copii ”Semințe de Cer” (Editura Epigraf). În 2021 obține Premiul Special Nicolae Dabija, în cadrul concursului ”Radu Cârneci”, ediția IV, organizat de Editura Betta, România și editează volumul de poezii ”Nervul metaforei” (Editura Betta). Cartea de poezii pentru copii ”Într-un cuib de rândunici!” (Editura Bestseller) își propune să altoiască copiilor dragostea față țară, de natură, de prietenii necuvântători.

Galina Vieru s-a născut la 23 mai, 1983, în Republica Moldova, raionul Orhei, satul Puțintei. În anul 2014 a ilustrat cartea cu povești ,,Omul de flori cu barba de mătase” și tot în același an a semnat grafica și versurile primei sale cărți ,,Miercurea toamnei”, premiată în cadrul Festivalului Internațional de Poezie ,,Grigore Vieru” cu Marele Premiu. În anul 2022, la Salonul Internațional de Carte pentru Copii și Tineret de la Chișinău i se conferă premiul pentru Cea mai bună grafică de carte în original, pentru ilustrarea cărții ,,Semințe de cer”. A semnat mai mult de douăzeci de expoziții personale de pictură în țară și în afara ei, a participat la numeroase Simpozioane Internaționale de Artă. Cartea pentru copii simbolizează pentru ea un tărâm al fericirii.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 64
Apariția: 2023
Coperta: Copertă tare
ISBN: 9789975774215