Într-o Zi mă Voi Căsători. Pregătește-te pentru o Căsătorie fără Regrete!

Într-o Zi mă Voi Căsători. Pregătește-te pentru o Căsătorie fără Regrete!
84,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 2 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Este foarte probabil că vei dori să te căsătoreşti. Cel puţin gândeşti astfel deoarece ai observat că există sexul opus!

Deoarece toţi vrem să ne iubească cineva şi deoarece nu vrem să fim singuri toată viaţa noastră, soluţia naturală este căsătoria. Bineînţeles, cu excepţia cazului în care Dumnezeu ţi-ar spune: „Rămâi singur, pentru că Mă poţi sluji mai bine fiind singur decât dacă te căsătoreşti". Dar dacă Dumnezeu nu-ţi spune aceasta, este normal să te gândeşti la căsătorie.

DAR... ce se va întâmpla dacă te căsătoreşti şi căsătoria ta se destramă? Poate că părinţii tăi sau părinţii prietenului tău au divorţat. Sau poate că mama sau tatăl tău s-au îndrăgostit de altcineva. Sau probabil aceasta s-a întâmplat cu părinţii prietenului tău. Oricare ar fi fost situaţia, nu a fost plăcută, nu-i aşa?

Te sperie acestea lucruri referitoare la căsătorie? Sau te gândeşti că ţie nu ţi se va întâmpla niciodată aşa ceva?

Aproximativ jumătate dintre căsătoriile din Statele Unite ale Americii se stlrşesc in divorţ. Probabil şi tu ai prieteni care nu trăiesc cu mama sau cu tatăl lor adevărat.

Ce s-a întâmplat? De ce toate aceste divorţuri? De ce atât de muln oamem regretă atât de mult că s-au căsătorit încât se despart sau caută o altă persoană pe care să o iubească? Aceasta ridică o altă întrebare cu care probabil te vei confrunta la un moment dat. Oare este mai bine să trăieşti cu prietena ta înainte de-a vă căsători, ca să nu faci o alegere greşită şi după ce te-ai căsători să ajungi să divorţezi?

Toate acestea ne aduc la încă o întrebare. Poţi face anumite lucruri care să te ajute să ai o căsătorie trainică? O căsătorie atât de bună încât să nu regreţi niciodată că te-ai căsătorit?

Eu cred că te poţi pregăti pentru a avea o căsătorie fară regrete, şi acesta este motivul pentru care am scris curs de faţă.

Acestea sunt subiecte pe care toţi tinerii le discută sau se gândesc la ele.

Tinerii au nevoie să cunoască planul lui Dumnezeu privitor la rolul bărbatului şi la rolul femeii într-o societate în care este tot mai dificil să vezi diferenţele. Descoperă adevărurile esenţiale, care te vor ajuta să te pregăteşti ca să-L glorifici pe Dumnezeu într-o căsătorie fără regrete.

Un curs de studiu biblic inductiv alcătuit din 11 lecţii.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Într-o Zi mă Voi Căsători
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 138
Editura: Lugoj
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-8114-55-2
Dimensiuni: 20,1 x 28 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri