Întoarcerea în Paradis

Mai multe poze

Întoarcerea în Paradis
79,00 MDL (18,49 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Revenind la conacul părintesc după studiile făcute la un pension parizian, Louisa Hatton așteaptă cu nerăbdare tot ceea ce speră să îi ofere în continuare viața. Ingenuă şi încă visătoare, ea își dorește să cunoască adevărata dragoste cât mai curând. Însă vestea pe care o primește reprezintă o grea lovitură pentru sufletul ei romantic – părinții i-au aranjat căsătoria cu Lord Westbridge, noul vecin de moşie, sperând astfel să scape de sărăcie şi de datorii.

Louisa este revoltată de grosolănia lui Westbridge, care se dovedeşte un om crud şi respingător, obişnuit să-i domine fără menajamente pe toți cei din jur. Mai mult, se pare că singurul care ar putea s-o ajute este misteriosul și chipeșul Roderick Blake, ai cărui ochi întunecați au vrăjit-o. Dar Roderick este doar un simplu grăjdar – cum ar putea să lupte împotriva planurilor diabolice care urzite cu migală?

Încleştarea dintre cei doi pretendenţi la inima Louisei va scoate la iveală nu numai secretele trecutului lor, ci va dovedi încă o dată forța idealurilor romantice şi puterea izbăvitoare a dragostei.

 

 

Despre Autor


 

Barbara Cartland este cel mai prolific autor al secolului XX, cu cele 732 de cărți, traduse până în prezent în 38 de limbi.

Supranumită „Regina romanelor de dragoste”, a înregistrat vânzări uluitoare, care au depășit 1 miliard de exemplare în întreaga lume.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 176
Editura: Lira
Apariția: Februarie 2014
ISBN: 978-606-686-576-0
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri