Întoarcerea în Micul Regat. Steve Jobs și Istoria Companiei Apple

Întoarcerea în Micul Regat. Steve Jobs și Istoria Companiei Apple
305,00 MDL (68,38 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descriere Carte

Întoarcerea în micul regat este prima biografie autorizată a companiei Apple. Michael Moritz își poartă cititorii în intimitatea copilăriei lui Steve Jobs și Steve Wozniak, parcurgând împreună cu cei doi perioada în care aceștia au renunțat la facultate și au fondat Apple în anul 1976. O istorie fascinantă care începe din anii 1980 ajungând până în zilele noastre când Apple este recunoscută drept compania care a schimbat lumea în care trăim.

O lectură obligatorie pentru toți cei care dețin un gadget Apple și nu numai, Întoarcerea în micul regat este singura carte care explică cum cei doi Steve, Jobs și Wozniak, au transformat Apple în cea mai inovatoare și valoroasă companie din lume. Aceasta este o poveste despre trecut şi prezent. Şi, ca toate poveştile de succes, ilustrează triumful voinţei umane. Viitorul începe acum. Nicio companie din domeniul tehnologic nu a fost capabilă să producă în mod constant bunuri destinate pieţei de consum pentru o perioadă de jumătate de secol.

Pentru Apple se pune în mod inevitabil întrebarea: Ce urmează? Poate continua să repete performanţele trecute? Acest organism va continua să gândească şi să acţioneze diferit? Date fiind temerile pentru sănătatea lui Steve Jobs, cine i-ar putea urma omului ale cărui identitate şi destin sunt atât de strâns legate de companie? Cum va reuşi Apple să evite soarta SONY după retragerea lui Akio Morita?

Despre Autor

Michael Moritz este un fost jurnalist, fost membru al consiliului director Google, actualmente investitor în fonduri cu capital de risc la Sequoia Capital. În anul 2007 a figurat pe lista celor mai influenți 100 de oameni din lume, clasament întocmit de revista Time, iar în 2008 și 2009 s-a clasat pe locul doi în Forbes Midas List, ierarhie care certifică cele mai bune afaceri făcute în domeniul tehnologiei înalte.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Return to the Little Kingdom: How Apple and Steve Jobs Changed the World
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 464
Editura: Publica
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-1931-80-7
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri