Interviul de Angajare. Cum Să Raspunzi Inteligent la Orice Întrebare

Interviul de Angajare. Cum Să Raspunzi Inteligent la Orice Întrebare

Preț de Listă: 180,00 MDL (45,00 RON)

Preț: 119,00 MDL (29,75 RON)

Economisești: 61,00 MDL (15,25 RON) (33%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Volumul iti ofera solutia la aceste probleme prezentind peste 200 de intrebari cu mai multe variante excelente de raspuns, de la clasicele „De ce vreti sa lucrati in firma noastra?” sau „Ce experienta aveti?” pina la mai problematicele „Ati mai primit vreo oferta de la alta firma?” sau „De ce vreti sa plecati de la actualul loc de munca?”. Bazat pe experienta si realitati concrete, fara sa mizeze pe iluzia asa-ziselor retete infailibile, acesta este manualul tuturor celor interesati de propria evolutie profesionala.

Cuprins: Ce sa faci inainte de interviu • Totul despre personalitatea, abilitatile si interesele tale • Ce vor vrea sa stie angajatorii si de ce? • De ce esti persoana potrivita pentru acest post? • Interviuri axate pe competenta sau pe comportament • Sansele egale, gindirea pozitiva si procesul de selectie • Invata din fiecare interviu

 Recenzii

”Dincolo de relaxarea ante-interviu, cartea Susanei Hodgson furnizeaza informatii pretioase, pentru ca va ajuta pe «oricine» a fost chemat la «orice» tip de interviu pentru «oricare» post sa se pregateasca mai eficient, sa se simta mai increzator si sa fie gata sa raspunda la orice intrebari, fie ele pline de capcane sau provocatoare. Alaturi de intrebari despre educatie, pasiuni, ambitii si aspecte ale personalitatii, vom gasi seturi largi de intrebari neplacute sau nepermise, pe care unii angajatori pot incerca sa le puna.

Din loc loc in loc, autoarea strecoara, in chip de rezumat, niste «ponturi», continind indicatii care urca de la nivelul tinutei si expresiei recomandabile pana la nivelul mentalitatii.Respectarea lor are efect garantat. Nu in sensul in care asigura angajarea, ci mai degraba in acela ca sporeste sansele candidatului de a nu se impotmoli in propriile prejudecati si in propria necunoastere de sine.” - Daniel Nicolescu, 19 septembrie 2006, Business Magazin

”Interviul de angajare a devenit un reper al vietii noastre. Oamenii isi schimba mai des locul de munca, isi cauta ceva mai bun, iar proba decisiva este, de cele mai multe ori, interviul, discutia directa cu angajatorul. Dar nu este totuna cum te prezinti la interviu, cum te imbraci, cum iti pui in valoare calitatile, cum iti maschezi defectele, ce spui si mai ales ce nu spui.

Iata de ce englezoaica Susan Hodgson, specialista in domeniu, a scris o carte: Interviul de angajare. Cum sa raspunzi inteligent la orice intrebare. Sint prezentate peste 200 de intrebari, cu raspunsurile cele mai potrivite, oferind solutii concrete pentru candidati, dar si sugestii pentru angajatori. O carte utila tuturor celor care cauta un loc de munca.”

Despre Autor

Susan Hodgson a predat studentilor abilitatile cerute pentru obtinerea locului de munca dorit si tehnicile de interviu in cadrul South Bank University din Londra. A lucrat cu o gama larga de angajatori, pentru a stabili exact exigentele acestora in materie de personal, precum si cu persoane ce au urmat diferite cursuri, studenti si specialisti care intentionau sa-si schimbe cariera. In prezent este consultant pe probleme de cariera si scriitor profesionist, fiind stabilita in Dorset.

A mai publicat Brilliant Psychometric and Other Selection Tests. What to Expect and How to Handle Them (Pearson Education, Londra, 2003) si An A-Z Careers and Jobs (Kogan Page, Londra, 2005).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 264
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 973-46-0176-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri