Interpretarea Gesturilor. Cum să Descifrezi Limbajul Trupului

Interpretarea Gesturilor. Cum să Descifrezi Limbajul Trupului
25,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Scrisă de un renumit expert în psihologie gestuală, Interpretarea gesturilor este o lucrare indispensabilă pentru toţi cei care vor să-şi cunoască mai bine prietenii, partenerul de viaţă sau colegii, pentru a reuşi să interacţioneze mai uşor cu aceştia.

Cum vă încrucişaţi braţele? Dar degetele? La ce ureche duceţi telefonul? Sunt de ajuns trei gesturi banale, trei „stereotipuri gestuale invariabile”, după cum le numeşte autorul, pentru a identifica profilul psihogestual căruia îi aparţine interlocutorul dumneavoastră. Creativ, Senzitiv, Narcisic, Cartezian, Challenger, Relaţional, Idealist sau Tribal, iată cele opt grupuri care îşi dispută supremaţia!

O informaţie care vă permite să vă adaptaţi comunicarea verbală la personalitatea celuilalt. Să seduci sau să convingi sunt acţiuni care vor trece de aici înainte prin filtrul dimensiunii gestuale a unui nou mod de comunicare. Gestul exprimă, iar subconştientul imprimă. Altfel spus, gesturile repetitive ale interlocutorului nu scapă niciodată inconştientului nostru.

Fie că este vorba despre un interviu pentru angajare, de o fază de adaptare la un nou colectiv, de o ieşire cu prietenii, de un conflict în familie, de o întâlnire de afaceri sau de o agresiune psihică a cărei victimă puteţi fi, orice situaţie de confruntare cu alţi indivizi trebuie gestionată în funcţie de compatibilitatea emoţională interindividuală, pentru a trasa limitele în raport cu celălalt şi a şti cum să procedaţi ca să nu-i răniţi sentimentele, să nu-l enervaţi etc.

 

Despre Autor

Joseph Messinger (2 iulie 1945 - 17 august 2012), scriitor şi psiholog belgian, stabilit de mulţi ani în Franţa, este specializat în decriptarea limbajului non-verbal, hipnoterapie şi psihometrie.

A publicat peste douăzeci de lucrări de succes, dedicate atât gramaticii gestuale, cât şi limbajului verbal, printre care amintim bestsellerul Ces gestes qui vous trahissent.

Pagina Web: www.ecoledesgestes.com

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Le langage psy du corps
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-852-2
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3700

Pareri