Inteligenţa Spirituală

Mai multe poze

Inteligenţa Spirituală
132,00 MDL (29,59 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Inteligenta spirituala nu contribuie doar la implinirea unei persoane, ci si la dezvoltarea culturilor si a popoarelor. Orice fiinta umana, din orice comunitate, dispune de o inteligenta spirituala care nu se subscrie unei anumite dogme religioase. Mai mult, toate fiintele umane au inscrise in codul genetic dorinta de a realiza ceva in viata si nevoi spirituale precum fericirea, starea personala de bine si aprecierea frumusetii si a culturii. In contextul crizei spirituale care ne afecteaza in prezent, dezvoltarea inteligentei spirituale deschide noi si nebanuite orizonturi in insasi devenirea noastra ca fiinte umane.

Aceasta carte incearca sa explice puterea inteligentei spirituale, modul in care poate fi cultivata si beneficiile pe care le aduce pentru dezvoltarea vietii umane. Exploreaza, de asemenea, in profunzime, consecintele dramatice, individuale si colective, ale neglijarii acestei valente specifice omului.

In plus, valoarea practica a cartii rezida in faptul ca publicul cititor este invitat sa-si construiasca strategii pentru a educa si stimula inteligenta spirituala in noile generatii, pentru ca o educatie completa trebuie s-o includa in mod obligatoriu.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2013
ISBN: 9786065884038
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri