Inteligenţa Erotică. Reconcilierea Vieţii Erotice cu Viaţa de Familie

Mai multe poze

Inteligenţa Erotică. Reconcilierea Vieţii Erotice cu Viaţa de Familie
128,00 MDL (28,70 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Problemele ce pot aparea in cadrul vietii sexuale a unui cuplu sunt diverse, de la disparitia acesteia, in urma nasterii unui copil, pana la rutina, plictiseala si infidelitate. Autoarea, terapeut cu experienta in psihologia cuplurilor, ne atrage atentia ca dragostea, sigura si confortabila, poate intra in conflict cu pasiunea si ca viata sexuala este mult mai complexa decat credem.

„Inteligenta erotica aspira sa va angajeze intr-o discutie sincera, clara si provocatoare. Va incurajeaza sa aveti curiozitati, sa spuneti ceea ce este de nerostit si sa nu va temeti sa puneti sub semnul intrebarii corectitudinea sexuala si afectiva. Lasand usile deschise spre viata erotica si viata de familie, va invit sa punem accentul pe sex.“ - Esther Perel

Noi, femeile din ziua de azi, avem un curaj nebun. Ne propunem sa avem familie, cariera, fericire, liniste, ritm rapid si tinerete vesnica. Cum sa facem sa le putem avea pe toate? Cartile Stiletto sunt exact cele pe care trebuie sa le ai dimineata in geanta, la pauza de cafea si seara la o baie calda. Totul despre cum sa devii femeia care iti doresti sa fii! Exclusiv pentru femei.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2009
ISBN: 5948486008873
Dimensiuni: 14 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri