Inteligența emoțională la locul de muncă

Inteligența emoțională la locul de muncă
109,00 MDL (24,44 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cariera profesională a devenit preocuparea principală a multora dintre noi, dornici de a obţine recunoaştere şi realizări pe plan profesional.

Acest manual este un instrument indispensabil în făurirea propriului drum prin jungla competitivă şi încâlcită pe care o reprezintă mediul organizaţional de astăzi.

Inteligenţa emoţională la locul de muncă este o carte proiectată pentru a transforma munca într-un veritabil demers de împlinire personală şi totodată o oportunitate pentru a te cunoaşte pe tine însuţi şi pe cei din jurul tău. În paginile sale vei întâlni sfaturi valoroase, reflecţii şi teste menite să-ţi crească potenţialul în muncă prin intermediul puternicelor instrumente ale inteligenţei emoţionale.

Scris de un prestigios specialist în domeniu, acest ghid practic vă arată cum să: • vă cunoaşteţi şi să vă valorificaţi la maxim punctele forte;

• vă activaţi intuiţia şi creativitatea;

• munciţi mai eficient;

• relaţionaţi cu ceilalţi şi să aplanaţi conflicte.

Biografie

Paz Torrabadella este licenţiată în Psihologie şi specialistă în Comunicare şi Dezvoltare Personală. Structurează şi ţine seminarii de dinamica grupului şi are colaborări pe aceste teme la posturi de radio, televiziuni şi diverse publicaţii de specialitate.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 136
Editura: Allfa
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-724-193-1
Greutatea: 0.4000

Pareri