Inteligența Emoțională în Leadership

Inteligența Emoțională în Leadership
199,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

În paginile cărţii de faţă se regăsesc experienţele multor lideri cu o inteligenţă emoţională deosebită. Din cercetarea acestor cazuri, au ieşit la iveală răspunsuri la întrebări vitale privind conducerea bazată pe inteligenţă emoţională.

Cum ar arăta viaţa noastră, dacă instituţiile în care lucrăm ar fi con-duse de lideri care ne inspiră? Cum ar fi şcolile în care învaţă copiii noştri, dacă profesorii ar pune accent pe dezvoltarea inteligenţei emoţionale? Şi ce s-ar întâmpla, dacă ne-am folosi cu inteligenţă emoţiile în familie şi în comunitate?

Conducerea bazată pe inteligenţă emoţională inspiră şi stimulează pasiunea şi entuziasmul; de asemenea, susţine motivaţia şi devotamentul. Cei care şi-au dezvoltat abilităţile emoţionale au început să se cunoască mai bine, să manifeste mai multă empatie, să dea dovadă de mai multă stăpânire de sine şi să beneficieze de relaţii interumane mai armonioase. În final se dovedeşte că maniera în care relaţionăm cu noi înşine şi cu ceilalţi, numită de Daniel Goleman „inteligenţă emoţională“, garantează reuşita în viaţă într-o măsură mai mare decât acumularea de titluri şi diplome.

”Noi susținem că responsabilitatea fundamentală a liderilor este aceea de a induce trăiri pozitive celor pe care îi conduc. Aceasta se întâmplă când un lider crează rezonanță - un rezervor de elemente pozitive care eliberează tot ce e mai bun în oameni. Așadar, la origine, rolul de bază al conducerii este de natură emoțională” - Autorii

Video despre Carte

Despre Autori

Daniel Goleman este autorul cărţilor Inteligența emoțională şi Inteligenţa socială, care au devenit bestselleruri internaţionale. Psiholog, a scris multă vreme despre activitatea cerebrală şi ştiinţele comportamentale în New York Times, şi a fost profesor invitat la Universitatea Harvard. Goleman a primit mai multe premii jurnalistice, inclusiv două nominalizări la Premiul Pulitzer pentru articolele sale din Times, şi un premiu pentru întreaga carieră din partea Asociaţiei Americane de Psihologie.

Rrlchard Boyatzis este profesor de conduită organizaţională şi decan al Departamentului de conduită organizaţională de la Facultatea de Management din cadrul Universităţii Case Western Reserve. Între 1994 şi 1999, a fost responsabil cu educaţia la nivel executiv şi a avut funcţia de decan asociat al Departamentului de programe educative la nivel executiv din cadrul aceleiaşi facultăţi.

Annie McKee face parte din comitetul profesoral de la Şcoala postuniversitară de pedagogie a Universităţii Pennsylvania, predă la Institutul Aresty de Educaţie Executivă al Şcolii Wharton şi oferă consultanţă liderilor din afaceri şi diferite organizaţii din lumea întreagă. A scris numeroase articole şi a prezentat discursuri pe teme care includ inteligenţa emoţională, schimbarea organizaţională, dezvoltarea capacităţilor de conducere ș.a.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Primal Leadership
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Curtea Veche
Apariția: Martie 2014
ISBN: 978-973-669-329-8
Dimensiuni: 15,5 x 22 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: