Inteligenţa Emoţională în 7 zile

Inteligenţa Emoţională în 7 zile
116,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 2 persoane au cumpărat recent acest produs.

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

JILL DANN este expert in domeniul inteligentei emotionale, fiind, de asemenea, trainer si consultant. Lucreaza cu persoane si cu grupuri responsabile de fuziuni, achizitii si transformari organizationale din SUA, Australia, Noua Zeelanda si Europa.

Poti invata intr-o saptamana tot ce invata expertii intr-o viata. Contine sapte capitole cu sfaturi practice, dovedite, de la profesionisti de top.
  • Duminica: In ce mod este IE relevanta pentru tine si beneficiile dezvoltarii acesteia.
  • Luni: Cum sa cresti constiinta de sine si implicatiile sale in management.
  • Marti: Despre mecanismele de auto-control, memoria emotionala si constiinta pentru preluarea controlului asupra modelelor de comportament.
  • Miercuri: Invata sa identifici stresul si strategiile de management benefice.
  • Joi: Exploreaza schimbarile in organizatia ta pentru a administra nesiguranta si a castiga un avantaj.
  • Vineri: Proiecteaza si creeaza o noua cultura emotionala, un mediu de invatare si un etos al perfectionarii.
  • Sambata: Invata sa faci o analiza profesionista si sa creezi dezvoltare profesionala de succes.


Fragment din volum:„Inteligenta emotionala (IE) a aparut ca un concept care ar putea sa explice variatiile in comportament ce nu pot fi justificate prin metodele traditionale de masurare a trasaturilor de personalitate sau a inteligentei academice generale (numita, in mod traditional, IQ). Aceasta carte a fost scrisa pentru a le permite tinerilor manageri si celor care isi doresc sa devina manageri sa dobandeasca incredere in principalele probleme de zi cu zi sau din domeniul afacerilor influentate de IE, adresandu-se, in aceeasi masura, si celor care lucreaza in sectorul public sau in cel non-profit. Structurat pe zile, continutul capitolelor este unul bazat pe acumulari, fiecare zi pornind de la informatia zilelor anterioare, si cuprinde:

    Duminica: Afli modul in care inteligenta emotionala este relevanta pentru tine si de ce exista beneficii in a o dezvolta la un nivel superior.
    Luni: Afli cat de dezvoltata iti este constiinta de sine si implicatiile ei asupra vietii tale actuale, atat personala, cat si de lider.
    Marti: Inveti despre mecanismele auto-controlului, despre memoria emotionala si despre stiinta de a prelua controlul tiparelor comportamentale.
    Miercuri: Inveti despre identificarea stresului si despre strategii benefice de gestionare a acestuia.
    Joi: Dai un diagnostic si explorezi modificarea in organizatia din care faci parte pentru a crea schimbare, pentru a gestiona nesiguranta si pentru a-ti lua avant.
    Vineri: Proiectezi si creezi o noua cultura emotionala alfabetizata, un mediu de invatare si un etos de formare.
    Sambata: Inveti cum sa iti proiectezi si sa iti individualizezi dezvoltarea succesului personal.
Utilizand aceste indrumari, finalul acestei carti marcheaza inceputul programului tau de dezvoltare personala, croit de tine, in mod specific pentru nevoile tale. Iti poti monitoriza dezvoltarea si felul in care aplici competentele emotionale si sociale. 
Mai mult decat ai crede, exista numeroase surse suplimentare pentru a obtine perspective, cunostinte si intelepciune — scrise si online, in comunitatea locala, printre prieteni si familie, grupuri formale si informale, educatie sau cursuri."

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 144
Editura: Litera
Apariția: 2016
ISBN: 978-606-33-0770-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm

Pareri