Inteligența hormonală (LIVRARE: 7 ZILE)

Inteligența hormonală (LIVRARE: 7 ZILE)
375,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

Bestseller New York Times * Wall Street Journal * USA Today

 

Desi schimbarile hormonale sunt firesti in viata femeilor, foarte multe dintre ele se confrunta cu simptome neplacute legate de ciclul menstrual, sindromul ovarului polichistic, endometrioza, probleme de fertilitate, libido scazut, probleme de somn, acnee, balonare, bufeuri si multe altele – toate, cauzate de afectiuni hormonale. Si prea rare sunt cazurile cand ele obtin raspunsuri atunci cand le cauta pe la doctori.

Dar exista o solutie! In cartea Inteligenta hormonala, dr. Aviva Romm te ajuta sa identifici cauzele problemelor tale si te indruma pas cu pas intr-un program de 6 saptamani, cu rezultate demonstrate, pentru ca tu sa obtii si sa iti pastrezi sanatatea hormonala si ginecologica pe toata durata vietii. 

Inteligenta hormonala foloseste o abordare holistica, de schimbare a regimului alimentar si a stilului de viata, trecand dincolo de tratarea simptomelor si ajungand la factorii care au impact asupra sanatatii feminine, si te ajuta sa intelegi faptul ca un diagnostic nu inseamna o sentinta si nu iti determina destinul.

 

„Aceasta este biblia sanatatii feminine, o carte absolut uluitoare, un triumf stiintific, cu un nivel al detaliilor incredibil, pe care o recomand cu toata convingerea.” — Dr. Will Bulsiewicz, autorul bestsellerului Alimentatia bogata in fibre

 

„Draga mea prietena tocmai si-a lansat cartea cea mai noua, o carte pe care orice femeie ar trebui s-o citeasca. Este o adevarata comoara de informatii si sugestii utile.” — Gabrielle Bernstein, autoarea bestsellerurilor Detoxifierea spirituala si Super Attractor

 

„Prin intermediul cartii Inteligenta hormonala, dr. Aviva Romm ne indeamna sa regandim natura fundamentala a medicinei, sa aprofundam aspectele stiintifice, fara sa uitam insa cat de importante sunt calitati precum onestitatea, empatia si egalitatea de tratament.” — Jonathan Fields, autorul cartii Cum sa traiesti o viata buna

 

„Inteligenta hormonala este cea mai cuprinzatoare carte despre sanatatea femeilor pe care am citit-o vreodata. Este o lectura obligatorie pentru femeile de toate varstele. Contine sugestii super-pragmatice si usor aplicabile, alaturi de sfaturi cu baze stiintifice.” — Liz Moody, autoarea bestsellerului Healthier Together si realizatoare a podcastului cu acelasi nume.

 

Dr. Aviva Romm, autoarea bestsellerului Tiroida si glandele suprarenale este medic de familie format la Yale, cu specializare in sanatatea integrativa a femeilor si obstetrica. Supranumita de revista Prevention „chipul medicinei moderne in secolul XXI”, este membra a Comisiei consultative pentru medicina integrativa de la Yale. Activitatea dr. Romm se concentreaza pe impactul stresului asupra sanatatii, mentinerea greutatii corporale, bolile cronice si dezechilibrele hormonale la femei, precum si pe prevenirea bolilor cronice la copii, cu accent pe reducerea utilizarii nenecesare a antibioticelor.

 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 496
Apariția: 2022
Dimensiuni: 16,5 x 23,5 cm

Pareri