Integrarea în organizații. Pași spre un management de succes

Mai multe poze

Integrarea în organizații. Pași spre un management de succes
105,00 MDL (26,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Perioada ce urmeaza angajarii este destul de dificila, atit pentru noul angajat, cit si pentru organizatie in ansamblu.

Managerul asteapta de la angajat performante ce nu pot fi atinse decit dupa ce acesta invata regulile si comportamentele caracteristice noului loc de munca. Daca organizatia aplica strategii caracteristice de integrare, angajatul va putea sa lucreze mai repede la cote maxime si va fi mai motivat. Lucrarea vine deopotriva in sprijinul angajatorului si al noului angajat prin solutii practice, studii de caz, observatii la obiect si, nu in ultimul rind, o structura care faciliteaza insusirea informatiilor de interes major in ceea ce priveste pasii de urmat pentru o buna integrare in organizatii.

Cuprins: Integrarea organizationala prin adaptare profesionala • Integrarea organizationala prin adaptare sociala (la cultura organizationala) • Integrarea organizationala prin mentorat si coaching • Comunicarea descendenta • Comunicarea ascendenta • Preintimpinarea parasirii organizatiei • Diminuarea costurilor organizationale

 

Despre Autor

Georgeta Panisoara (n. 1974) este cadru didactic la Catedra de Psihologie, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti, doctor in psihologie cu o tema in domeniul psihologiei organizationale. In paralel desfasoara proiecte in mediul economic privat, in domeniul resurselor umane, indeplinind functii de manager de resurse umane si de consultant de resurse umane la mai multe companii.

In cadrul acestor proiecte se ocupa de analizarea efectelor culturii organizationale, recrutarea de personal, asigurarea nevoilor de instruire, implementarea de proceduri si politici de resurse umane, motivare, crearea formelor de evaluare si evaluarea pentru diverse pozitii din organigrama. La Editura Polirom, de aceeasi autoare au mai aparut: Managementul resurselor umane. Ghid practic (in colaborare, editia I, 2004; editia a II-a, 2005), Motivarea eficienta. Ghid practic (in colaborare, 2005) si Integrarea in organizatii. Pasi spre un management de succes (2006).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
Editura: Polirom
Apariția: 2006
ISBN: 978-973-46-0553-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri