Integrala Maigret. Vol. 3

Mai multe poze

Integrala Maigret. Vol. 3
456,00 MDL (114,00 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traduceri de Nicolae Constantinescu, Barbu Cioculescu, Simona Cioculescu, Alexandru Mirodan, Elena Cantacuzino
 
O serie integrala in 10 volume care contine nu mai putin de 75 de romane si 28 de povestiri ce il au ca protagonist pe unul dintre cei mai indragiti detectivi ai secolului XX, comisarul Maigret.
 
Volumul III cuprinde:

Careul de asi • Nebunul din Bergerac • Maigret si mortul • Maigret si scoala crimei • Cazul Louise Laboine • Maigret si omul dublu • Prietena doamnei Maigret • Maigret se insala

Recenzii

”E vorba de initiativa Editurii Polirom de a oferi, in editii omnibus, totalitatea romanelor ce-l au drept erou pe comisarul Maigret, al lui Georges Simenon. Din Integrala Maigret au aparut pina acum doua volume, continind aproape douazeci de romane – ceea ce, la un ritm al lecturii de un roman pe zi, e mai mult decit indestulator pentru orice fel de concediu... In felul acesta, cititorul s-ar dovedi aproape la fel de rapid in lectura pe cit era Simenon in scriere. (…)

Simenon, ca orice mare scriitor, transcende limitele genului pe care-l ilustreaza. Cartile lui exceleaza la capitolul atmosfera, psihologie a personajelor si reconstituire a vietii provincial-metropolitane dintr-un Paris ramas suspendat undeva prin anii ’20 – ’30 ai veacului trecut, chiar daca actiunea cartilor ajunge pina in timpuri recente.” -- Mircea Mihaies, 22 august 2013, in Romania literara, nr. 33

Despre Autor

Georges Simenon (1903-1989) este unul dintre cei mai cunoscuti scriitori de literatura politista. A scris peste 200 de romane, traduse in peste cincizeci de limbi, dintre care 77 de romane si 28 de povestiri avindu-l drept personaj principal pe celebrul inspector Maigret.

Pina astazi, cartile sale au fost vindute in peste 850 de milioane de exemplare in intreaga lume.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 936
Editura: Polirom
Apariția: August 2013
ISBN: 978-973-46-3804-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.9600

Pareri