Insights Into Consecutive Interpreting. A Practical Approach

Insights Into Consecutive Interpreting. A Practical Approach
109,00 MDL (27,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cele patru manuale si cursuri online din seria Innovative Learning Approaches for Global Thinking Minds (Jolande Leinenbach – eLearning management; Ioana Ursache – Get Ready for Academic Wrinting; Daniela Ionescu, Lilioara Popa – Insights into Consecutive Interpreting: A Practical Approach; Andrew Hockley – Educational Management) isi propun sa raspunda nevoilor educationale ale acelor adulti care, dorind sa se integreze profesional intr-o comunitate de experti internationali, iau hotarirea de a se educa ei insisi. Manualele si cursurile ofera o noua perspectiva din punct de vedere metodologic, putind fi folosite in paralel cu materialele si sistemele educationale clasice.

Acest curs analizeaza interpretarea consecutiva, oferind totodata exemple si oportunitati de practica grupate in cadrul urmatoarelor teme: definitie si tipuri de interpretare; etapele interpretarii consecutive; aptitudini necesare; chestiuni de natura etica – confidentialitate, calitate, fiabilitate, comportament, managementul stresului; tehnici de memorare si luare de notite; instrumente pentru cea mai buna practica in interpretare.

Cuprins: Scope of activities • Effective communication • Preparing for an assignment: Two simulation exercises • The interpreter’s adaptability and flexibility • Performing skills • Ethical issues

Despre Autori

Daniela Ionescu are o indelungata experienta ca interpret in cadrul conferintelor si ca profesor de teoria si tehnica interpretarii consecutive si simultane la Universitatea din Bucuresti. Ca interpret, a participat la diverse conferinte si seminare in Romania si in strainatate (Slovenia, Austria, Franta, Irlanda, Turcia, Malta, Grecia, Bulgaria, Finlanda). Cea mai recenta lucrare a sa trateaza aspectele cognitive ale interpretarii simultane (publicata de Universitatea din Bucuresti in iulie 2007).

Lilioara Popa are o bogata experienta ca interpret in cadrul conferintelor. Autoarea a colaborat cu numeroase personalitati politice in delegatiile oficiale si in diverse organizatii internationale (NATO, institutii ale Uniunii Europene). A participat la conferinte si seminare in România, Austria, Franta, Belgia, Danemarca, Germania, Grecia, Elvetia, Dubai, Statele Unite ale Americii.

Detaliile Produsului

Limba: Engleză
Coperta: Copertă tare
Pagini: 120
Editura: Polirom
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-46-0831-7
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri