Inocenții

Inocenții
179,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Produse Asemănătoare

Bifează produse pentru a le adăuga în coșul de cumpărături sau selecteaza toate

Descriere

 Aventurile Vanessei Munroe continua cu o noua poveste plina de adrenalina! Cu ani in urma, un barbat a rapit-o pe Hannah, o fetita de cinci ani, din curtea scolii si a trecut-o granita in Mexic. Acolo a introdus-o in lumea unei secte secrete – cea a Alesilor.  Acum insa cativa oameni vor sa dea de urma fetitei. Oameni care au crescut in mijlocul sectei, dar care au reusit, in ciuda suferintei suportate acolo, sa si construiasca o viata noua. Supravietuitorii inteleg mecanismele mentale si religioase ce guverneaza secta si apeleaza la ajutorul oferit de Vanessa Munroe, stiind ca ea ar putea fi singura lor sansa de a o gasi pe Hannah.
     "Vanessa Munroe isi elibereaza forta distructiva cand cei neputinciosi sunt amenintati. E o eroina cu totul speciala: dura, neinfricata, dar in acelasi timp vulnerabila si plina de compasiune." - Publishers Weekly
 


     Fragment din romanul "Inocentii" de Taylor Stevens:

    “In mintea lui Munroe, acesta ar fi trebuit sa fie momentul marii evadari. Acum era momentul in care personajele pozitive se apropiau in sfarsit de tinta lor, isi scoteau pistoalele si o scoteau si pe copila din incinta, in siguranta.
    Si, tehnic vorbind, Munroe putea face asta.
    N-ar fi trebuit decat sa se duca repede pana la masina, sa deschida portbagajul si sa se intoarca tinand o arma-n mana. Poarta din fata nu era cine stie ce obstacol, tinand cont de faptul ca airbag-urile masinii ei fusesera deja scoase pentru o astfel de eventualitate. Daca mica trupa din bucatarie decidea sa riposteze in loc sa se ascunda, lupta ar fi putut insemna tinerea lui Hannah si, in acelasi timp, respingerea celorlalti patru, dar era ceva ce putea fi facut.
    Nu putea insa fara sa traga cateva focuri, ceea ce, data fiind prezenta Sponsorilor acolo, ar fi fost un mod neintelept de a actiona.
    Dar Munroe nu era intr-un film.
    Acestia erau oameni reali, cu vieti reale, adolescenti reali care, printre altele, nu aveau nevoie de trauma emotionala de a asista la acel tip de violenta. Le era destul ceea ce traiau deja in viata lor cotidiana. Erau frati si surori la care Heidi, Logan si Gideon tineau atat de mult. A-l vatama pe vreunul din ei ca modalitate de a-l salva pe altul insemna a produce o noua durere, in timp ce incerca sa vindece o rana.
    Daca violenta era singura modalitate de a o scoate pe Hannah de acolo, Munroe avea sa actioneze. Dar existau si alte modalitati mai curate. In noaptea asta, in timp ce Refugiul dormea, avea sa faca harta casei si sa-l cheme pe Bradford. Impreuna aveau s-o scoata pe fata si sa termine o data pentru totdeauna cu acest loc.
    Intre timp, bucataria oferea ocazia perfecta de a crea familiaritate, incredere si camaraderie, nu doar cu Hannah, ci si cu Morningstar, sora lui Heidi. Prin Morningstar, Munroe putea sa sape mai departe si sa inteleaga mai bine ce tactica sa adopte cu Hannah, odata ce scoaterea ei din Refugiu reusea.”

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 415
Editura: Trei
Apariția: 2017
ISBN: 978-606-719-908-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: