Inocența Pierdută

Mai multe poze

Inocența Pierdută
97,00 MDL (22,71 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Când diavolul întâlnește un înger, acesta îl poate duce în rai… sau în iad Crescută la țară, Lucy Craddock-Hayes este foarte mulțumită de viața liniștită pe care o duce. însă ziua în care, din întâmplare, dă peste trupul unui bărbat inconștient – un bărbat inconștient şi complet dezbrăcat – va schimba pentru totdeauna acest lucru. Aproape ucis în bătaie de duşmanii săi, vicontele Simon Iddesleigh nu se poate gândi decât la răzbunare.

Dar în perioada în care Lucy are grijă de el, Simon nu doar își recapătă încet, încet sănătatea, dar ajunge să fie fascinat de onestitatea tinerei – și, în același timp, să fie cuprins de o dorință care amenință să-i mistuie pe amândoi. Fermecată de inteligența lui deosebită, de înfățișarea elegantă și de manierele alese, Lucy se îndrăgostește fulgerător.

Dar, deși inocența ei este în siguranță – căci onoarea îl împiedică pe Simon să o seducă – , viața lui Lucy este pusă în mare primejdie când setea lui de răzbunare îi aduce dușmanii în preajmă. Și, în timp ce Simon pornește o luptă din care trebuie să iasă învingător, Lucy începe propriul război pentru a-i salva sufletul, folosind singura armă pe care o are la dispoziție – dragostea ei…

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 324
Editura: Litera
Apariția: Septembrie 2013
ISBN: 978-606-686-272-1
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri