Înmormântarea Creştină

Înmormântarea Creştină
18,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Cartea aceasta este pentru a a ne învăţa să fim pregătiţi oricând înainte de sfârşitul vieţii, pentru că neştiute sunt ziua şi ceasul sfârşitului vieţii. Să trăim mereu în curăţie, dar şi să aducem mereu rod duhovnicesc, pentru a intra cu Hristos în odihna cea veşnică şi să nu fim întorşi ruşinaţi.

Va veni o vreme când Dumnezeu îl va cerceta pe fiecare. Zice o vorbă din bătrâni: Celor bătrâni moartea le stă înainte, celor tineri moartea le stă înapoi. Dar tot lângă ei. Vedem, mai ales în ultimul timp, că foarte mulţi tineri mor. Şi pentru stilul nostru de viaţă, şi pentru că Dumnezeu îl cercetează pe om la orice vârstă. Şi mai zice Sfânta Scriptură: Pomul care nu aduce roade, iată, securea stă la baza trunchiului şi pomul acela se va tăia.

În cele două cărţi anterioare ale colecţiei „Viaţă după moarte”– „Mărturisiri despre viaţa de apoi” şi „Minuni din vremea noastră”, am inclus istorisiri adevărate despre cele ce i se întâmplă sufletului omenesc după moartea trupului.

În al treilea volum continuăm această lucrare cu o colecţie de învăţături despre felul cum se poate pregăti fiecare creştin pentru ceasul care va veni (pag. 3–47) şi despre cum să ne îngrijim de sufletul celor care au plecat în lumea de dincolo înaintea noastră (pag. 48–107).

În fine, încheiem şi prezentarea succintă a istoriei Mănăstirii Vărzăreşti, Nisporeni cu o scurtă pomenire a stareţilor ei de-a lungul anilor şi cu Programul de slujbe la Sf. Mănăstire Vărzăreşti.

Despre Mănăstire

Mănăstirea Vărzărești este cea mai veche vatră de rugăciune de pe teritoriul Republicii Moldova, ctitorie a boierului Stan Vărzari. A fost atestată documentar la 25 aprilie 1420 într-un act emis de către Alexandru cel Bun (aprilie 1399 – ianuarie 1432), Domnul Ţării Moldovei, în vederea daniilor făcute lui Pan Vena vornicul, pentru dreapta şi credincioasa lui slujbă. Mănăstirea este situată la 70 km de or. Chişinău, lângă satul Varzăreşti din r-nul Nisporeni, şi la 32 km faţă de cea mai apropiată gară – Bucovăţ. - www.varzaresti.md

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Înmormântarea creştină
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 120
Editura: Cu drag
Apariția: 2010
ISBN: 978-9975-80-353-3
Dimensiuni: 13 x 19,50 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri