Inițiatul

Inițiatul
47,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Sir Adam Sinclair, mai mult decat un doctor, mai mult decat un detectiv... un Initiat prin venele caruia curge sange de templier. Misiunea sa este sa protejeze Lumina impotriva celor rataciti pe Calea intunericului.

"Anumite adevaruri pur si simplu exista! Iar adevarul ultim asupra templierilor [...] e ca toti cavalerii Templului din Ierusalim au urmat singurul drum al devotamentului fata de Pamantul Sfant si au pastrat adevarurile secrete. Multi au preferat sa arda pe rug decat sa tradeze ceea ce Ordinul considera a fi sacru. Iar un rege al Frantei, din secolul al XIV-lea, care hotarase sa distruga Ordinul, sperand sa puna stapanire pe bogatiile lui legendare, nu avea sa afle niciodata ca incomensurabila bogatie a templierilor nu consta in aur, ci in cunoastere..."

"Personaje fascinante intr-o lume fabuloasa, amenintata de fortele intunericului." New York Times

Biografie

Katherine Kurtz (n. 1944, Florida) este o autoare americana de fantasy. A scris numeroase nuvele si romane fantasy, dar a devenit celebra pentru seria Deryni pentru care a fost nominalizata de trei ori la premiile Mythopoeic Fantasy Award for Adult Literature.

Katherine Kurtz a locuit impreuna cu sotul sau intr-un castel din sudul Irlandei pentru ca recent sa se munte in Virginia, Statele Unite.

Deborah Turner Harris (n. 1951, Pennsylvania) a scris seriile The Adept si Knights Templar impreuna cu Katherine Kurtz. In anul 2006 a fost publicat de Editura Nemira, Initiatul, primul roman din seria The Adept. Scriitoarea s-a specializat in limba engleza la Stetson University, Florida pentru ca mai tarziu sa predea limba engleza intr-un liceu din acelasi stat american. Dupa cativa ani Deborah Turner Harris a decis sa isi continue studiile cu un doctorat pe care l-a finalizat cu o teza despre animalele mistice medievale.

Deborah Turner Harris locuieste in Scotia impreuna cu sotul ei.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Les sept crimes de Rome
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Editura: Nemira
Apariția: 2006
ISBN: 978-973-569-859-1
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri