Inima Cusută

Inima Cusută
221,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)
    • 1 persoane au cumpărat recent acest produs.

Descriere

Inima cusută, apărut în 2007, este primul roman al lui Carole Martinez. Viaţa tumultuoasă a Frasquitei Carasco, eroina romanului, este povestită de fiica sa cea mică, Soledad. Pusă zălog și pierdută de soțul ei cu ocazia unei lupte de cocoși, Frasquita fuge din satul natal din sudul Spaniei împreună cu cei cinci copii. Traversează Andalusia şi ajunge în Africa, întâlnind în drumul său răscoale ţărăneşti, creaturi malefice şi spirite generoase.

Destinul Frasquitei şi al copiilor săi nu este unul oarecare, căci faima sa de magiciană sau chiar de vrăjitoare o precede întotdeauna.


înzestrată cu harul de a coase nu doar bucăţi de material, ci şi vieţile oamenilor, Frasquita le transmite aceste capacităţi supranaturale fiicelor şi fiului său. Astfel, destinele personajelor stau sub semnul magicului, darurile lor transfigurând realitatea şi aducând la lumină ţesătura fermecată a vieţii.

Despre Autor

Născută în 1966, Carole Martinez a urmat un parcurs sinuos şi eclectic înainte de a deveni profesoară de limba franceză la un liceu din Issy-les-Moulineaux: a fost pe rând chelneriță, muncitoare, fotograf, actriță, regizoare, asistent-realizator. în 1999, a publicat o carte pentru copii, Le cri du livre.

În anul 2005, în timpul unui concediu de maternitate, începe să scrie romanul Inima cusută. Cu un tată pasionat de antichităţi, ce umplea casa copilăriei de tot felul de obiecte fanteziste şi o bunică de origine spaniolă care-i povestea vechi istorii superstiţioase, Carole Martinez se va inspira din viaţa strămoşilor săi spanioli pentru a crea acest roman aflat la graniţa cu basmul.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Le Coeur cousu
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 384
Apariția: Noiembrie 2010
ISBN: 978-973-1984-21-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3800

Pareri