Inițiere în Feng Shui. Succes în Viață prin Designul Locuinței

Mai multe poze

Inițiere în Feng Shui. Succes în Viață prin Designul Locuinței
86,00 MDL (17,29 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Feng shui este o solutie milenara chineza pentru succes si armonie in viata.

Acasa sau la locul de munca, prin simpla rearanjare a mobilierului, prin amplasarea clopoteilor de vint in fata usii ori a unei vaze cu flori veti atrage energia universala ch’i, cea care aduce norocul si prosperitatea. Aplicind principiile feng shui, veti constata ca starea de sanatate vi se imbunatateste, ca aveti succese profesionale si sunteti mai fericiti. Initiere in feng shui, un ghid practic destinat celor care abia acum pasesc pe tarimul acestei arte, va ajuta sa va atingeti scopurile.

Cuprins: Ce reprezinta feng shui? • Remedii impotriva energiei shar • Feng shui in casa • Cum sa va proiectati casa • Feng shui in gradina • Feng shui la locul de munca

Despre Autor

Richard Webster s-a nascut in 1946 in Noua Zeelanda. Calatoreste mult in fiecare an, tinind conferinte si seminarii de parapsihologie in toata lumea. A scris numeroase carti, mai ales pe aceasta tema, si articole in diverse reviste de specialitate. La Editura Polirom au mai aparut: Initiere in feng shui. Succes in viata prin designul locuintei (2004) si Initiere in radiestezie. Pendulul magic. Puterea de a-ti atinge scopurile (2005), Numerologie magica pentru dragoste, noroc si protectie (2006) si Totul despre chiromantie. Personalitate, compatibilitati, sanatate, cariera (2006).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 216
Editura: Polirom
Apariția: 2004
ISBN: 973-681-596-X
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri