Îngropaţi în Cer. Povestea Extraordinară a Șerpaşilor din cea mai Neagră Expediţie de pe K2

Mai multe poze

Îngropaţi în Cer. Povestea Extraordinară a Șerpaşilor din cea mai Neagră Expediţie de pe K2
243,00 MDL (60,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cea mai neagra expeditie de pe cel mai periculos virf din lume.

Traducere de Cornelia Dumitru.
 
16 pagini color
 
Cind Edmund Hillary a cucerit Everestul in 1953, a fost insotit de serpasul Tenzing Norgay. Si inainte, si dupa aceea, in cele mai multe expeditii organizate de occidentali, serpasii au fost eroii din fundal. In august 2008, cind unsprezece alpinisti si-au pierdut viata pe K2, cel mai periculos virf din lume, doi dintre serpasi au supravietuit. Bazindu-se pe noi surse si interviuri,Ingropati in cer ne dezvaluie pentru prima data povestea lor uluitoare.
 
Peter Zuckerman si Amanda Padoan le urmaresc drumul din satele natale izolate pe inaltimile muntilor Himalaya pina in mahalalele din Kathmandu si, mai apoi, pina la aventura de pe K2, care le va schimba viata si le va aduce celebritatea.

 

Recenzii


 

„Sint unul dintre putinii supravietuitori ai «triumfului si tragediei» expeditiei de pe K2 din 2008. Am scris si o carte, Surviving K2, am citit foarte mult despre aceasta expeditie istorica... Insa Ingropati in cer mi-a depasit asteptarile, pentru ca descrie in detaliu diferentele culturale si importanta alpinistilor orientali.”-- Wilco van Rooijen
 
 
Despre Autor
 

Amanda Padoan este alpinista. A studiat literatura la Harvard University si dreptul la Pepperdine School of Law. In prezent, este colaborator la ExplorersWeb, Rock and Ice si The Alpinist. 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Buried in the Sky: The Extraordinary Story of the Sherpa Climbers on K2's Deadliest Day
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Polirom
Apariția: Iunie 2015
ISBN: 978-973-46-5274-7
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri