Îngerul Nopţii (Vol. 1 din Serie)

Îngerul Nopţii (Vol. 1 din Serie)
192,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Traducere din limba engleză de Simona Toroscai.

Cartea a devenit Bestseller New York Times în anul 2011 la categoria de cărți pentru copii și adolescenți. A fost tradusă în mai multe limbi printre care spaniola, chineza, italiana, franceza, poloneza, evrita, româna, turca, portugheza și suedeza.

Roman scris din perspectiva personajului Nora Grey care își vede viața în pericol când intră într-o relație cu un student misterios la școală, despre care descoperă că este un înger căzut cu o conexiune întunecată cu ea însăși.

Un jurământ sacru, Un înger căzut, O dragoste interzisă.

Pentru Nora Grey, dragostea nu face parte din plan. Nu s-a îndrăgostit niciodată de vreun băiat, în ciuda eforturilor depuse de Vee, prietena ei cea mai bună. Dar zâmbetul şăgalnic şi ochii pătrunzători ai lui Patch o atrag mai presus de orice raţiune. Patch pare să se afle oriunde este şi ea şi pare să o cunoască mai bine decât prietena ei cea mai bună, iar Nora nu se poate decide dacă să-i cadă în braţe sau să fugă din calea lui cât mai departe.

După o serie de întâmplări înspăimântătoare, tânăra se găseşte prinsă într-un joc al răzbunării unde nimeni nu este ceea ce pare a fi, taberele se schimbă şi ascund secrete periculoase. În mijlocul unui străvechi conflict între nemuritori şi îngerii căzuţi, Nora trebuie să-şi înfrunte temerile şi să lupte pentru viaţa şi dragostea ei, iar o alegere greşită o poate costa viaţa.


Recenzii


 

Un debut senzaţional!" -- Kirkus Reviews

„Un roman captivant... o lectură rapidă şi antrenantă. Relaţia furtunoasă dintre Nora şi Patch, este tulburător de seducătoare - iubitorii de fantasy vor fi cuceriţi." -- Publishers Weekly

„Fanii genului care s-au plictisit de vârcolaci şi de vampiri vor primi bucuroşi această nouă apariţie din adâncurile întunericului."-- Booklist

„O combinaţie între un thriller şi un roman de dragoste care te ţine cu sufletul la gură până la ultima pagină. O carte numai bună de devorat la gura sobei într-o seară ploioasă, cu tunete şi fulgere.” -- Karen Kincy

 

Despre Autor


 

Becca Fitzpatrick (născută la 3 februarie 1979) este o autoare americană, cunoscută pentru Bestsellerul New York Times ”Hush Hush”. Născută la Centerville, Utah, ea a absolvit în aprilie 2001 Brigham Young University cu specialitatea ”Sănătate publică” și a lucrat ca profesoară și contabilă la o școală.

În februarie 2003, soțul ei a înscris-o cu ocazia zilei de naștere într-o grupă pentru instruire în arta scrierii. În timpul cursurilor a început lucrul la romanul ”Hush, Hush”.


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Hush, Hush
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 272
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-878-2
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3700

Pareri

Părerile Clienților 2 item(s)

de citit in limba engleza
de citit in limba engleza. Ingerul noptii -traducerea din limba romana - are unele capitole modificare (nu traduse prost, modificate, rescrise). Este o surpriza originalul.
Evaluarea
Parerea lui luminita / (Plasată la data 26.06.2014)
excelenta carte..despre ingeri, adolescenta
excelenta carte..despre ingeri, adolescenta..iubire... sacrificiu si nu numai...recomand citirea toatei serii -ingerul noptii,crescendo,tacere ,finale
Evaluarea
Parerea lui ruxx / (Plasată la data 26.06.2014)

Bestseller.md îți mai recomandă: