Îngerii Mării

Îngerii Mării
75,00 MDL (18,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Îngerii mării de Stela Popa, ilustrată de Stela Damaschin-Popa, este prima carte de povești din seria Povești pentru Dănuț.

„Undeva departe, la capătul pământului, trăia în pace şi în bună înţelegere o familie fericită: tatăl, mama şi cei doi fii ai lor. Băiatul cel mai mare avea cinci ani, iar cel mai mic trei ani. Cu toţii trăiau o viaţă tihnită şi o duceau într-o deplină înţelegere şi armonie. Deţineau o mică fermă, o grădină frumoasă, câteva căpriţe, un pisic şi un câine. Într-o dimineaţă, se treziră binedispuşi cu toţii, aşa cum le sta de obicei în fire.

Și, în timp ce serveau liniştiți ceaiul, auziră clopotele bisericii din localitate pornind să bată agitat. Pe drum alerga un gonaş care striga din toate puterile: Regele e mort! Regele nostru e mort!”

 

Despre Autor


 

Stela Popa (n. 7 august 1982, Coșcodeni, raionul Sîngerei) este o autoare, jurnalistă radio și de televiziune (Jurnal TV) română din Republica Moldova. A absolvit cu diplomă de excelență și a fost șef de promoție Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea „Jurnalism și Științe ale Comunicării” (2005), iar din 2006 este magistru în „științe politice”, la aceeași universitate (Facultatea de „Relații Internaționale Științe Politice și Administrative”, catedra “Politologie”). În prezent este prezentatoarea principalului buletin de știri de la ora 19.00 de la Jurnal TV.

Cu o experiență consistentă în media (jurnalism radio și TV) jurnalista colaborează cu presa scrisă din România și Republica Moldova. În 2010 a publicat la Editura Tritonic din București romanul „100 DE ZILE” (454 pagini). Întreține unul dintre cele mai de succes bloguri din Republica Moldova. 

Detaliile Produsului

Grupa de Vârstă: 6-8 ani
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 32
Editura: Cartier
Apariția: 2016
ISBN: 978-9975-86-041-3
Dimensiuni: 16,5 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri