Îngeri şi Demoni. Ediţie specială ilustrată

Îngeri şi Demoni. Ediţie specială ilustrată
386,00 MDL (77,59 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

După patru secole de tăcere, o străveche organizaţie secretă, Illuminati, declanşează o diabolică vendetta împotriva Bisericii Catolice. Cetatea Vaticanului este în mare pericol, căci o armă letală e pe cale să o distrugă din temelii, astfel începe cursa lui Robert Langdon prin cripte pecetluite de secole, prin catacombe pline de primejdii, şi catedrale părăsite.

Pentru a ajunge la ascunzătoarea ordinului Illuminati. 

 

Despre Autor

Dan Brown s-a născut pe 22 iunie 1964 şi a crescut în Exeter, New Hampshire, SUA, fiind cel mai mare dintre cei trei copii ai lui Constance şi Richard G. Brown. După ce a absolvit liceul Phillips Exeter Academy în 1982, Brown a frec­ventat cursurile Colegiului Amherst, finali­zate, în 1986, cu o dublă specializare, în spani­olă şi în engleză. În 1993, Brown a devenit profesor de limba engleză la Phillips Exeter, predând şi cursuri de limba spaniolă la Şcoala Lincoln Akerman. În 1996, Brown a renunţat la catedră pentru a deveni scriitor cu normă întreagă.

Dan Brown a schimbat concepţia asupra a tot ceea ce înseamnă bestseller, devenind un feno­men mondial; a reuşit să spargă tipare şi sã transforme tulburătoarele enigme ale omenirii în literatură de mare succes, înregistrând şi în România un record uimitor.Codul lui da Vinci s-a vândut în peste 80 de mili­oane de exemplare, fiind astfel unul dintre cele mai bine vândute romane din toate timpurile.

Desemnat de revista Time unul dintre cei mai influenţi 100 de oameni din lume, autorul a apărut în paginile a numeroase publicaţii de renume precum Newsweek, Forbes, People, GQ, The New Yorker. În afară de Codul lui da Vinci, Dan Brown a mai scris Îngeri şi demoni, Fortăreaţa digitală, Conspiraţia, romane traduse în 51 de limbi.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Angels and Demons, Special Illustrated
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 512
Editura: Rao
Apariția: Martie 2007
ISBN: 978-973-10-3061-6
Dimensiuni: 21 x 26,5 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri