Îngeri în Părul meu

Îngeri în Părul meu
175,00 MDL (39,24 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Îngeri în părul meu este o cronică detaliată a poveştii vieţii Lornei. Cu mult calm şi înţelegere, ea povesteşte despre copilăria trăită într-o Irlandă săracă, despre locurile unde a muncit în Dublin, şi despre viaţa ei alături de bărbatul visurilor ei – o viaţă în doi care a fost marcată de tragedii personale.

Povestea ei le oferă cititorilor o privire unică asupra ajutorului angelic care ne înconjoară şi ne stă la dispoziţie oricând pentru a-l cere. Lorna ne îndeamnă: “Nu trebuie decât să cerem.”

O autobiografie plină de inspiraţie, în care o femeie mistică din Irlanda zilelor noastre ne împărtăşeşte întâlnirile, trăirile şi conversaţiile ei alături de şi cu îngerii şi spiritele care au însoţit-o întreaga viaţă.

 

Recenzii


 

În vremuri în care înşelăciunea este răspândită peste tot, mai mult ca oricând, lumea are nevoie de sfaturi şi de speranţă. Îngeri în părul meu este o carte extraordinară a unei femei incredibile, care ne împărtăşeşte experienţa ei unică şi fascinantă pe care o trăieşte alături de îngerii care o însoţesc şi o ajută, în viaţa ei dar şi pentru a ne transmite nouă, tuturor mesaje.” -- Jim Corr, The Corrs

Povestea uimitoare a Lornei are toate calităţile pentru a deveni un bestseller mondial.”-- Scottish Sunday Post

 

Despre Autor


 

Lorna Byrne s-a născut într-o familie sărmană din Dublin în 1955. Chiar înainte să înveţe să vorbească, Lorna vedea şi comunica cu îngerii – ea îi vede fizic, aşa cum noi vedem persoanele de lângă noi. Interesul ei redus pentru lumea materială a fost interpretat drept “retardare”. În 1971, în timp ce lucra împreună cu tatăl ei, Lorna l-a cunoscut pe Joe, bărbatul pe care Îngerul Ilie i-l prezisese de soţ. S-au căsătorit în 1976.

Au avut o viaţă fericită împreună, dar plină de necazuri, Joe nu se bucura de o sănătate prea bună, şi nu putea lucra de cele mai multe ori. În anul 2000, Joe s-a stins, aşa cum prezisese Îngerul Ilie, iar Lorna a rămas singură cu patru copii, dintre care unul în vârstă de doar cinci ani.

Lorna a continuat să vadă şi să vorbească toată viaţa cu îngerii şi spune: “Mi-au fost profesori, prieteni (şi mai sunt şi azi)”. Când era mică, Lorna nu avea voie să le spună celorlalţi ce vedea. Şi nici nu a făcut-o până la publicarea biografiei ei, Îngeri în părul meu.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Angels in my hair
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 352
Editura: Rao
Apariția: Noiembrie 2014
ISBN: 978-606-609-699-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri