Îngeri Adolescenţi - Cum Să Găseşti Liniştea în Anii Furtunoşi ai Adolescenţei

Îngeri Adolescenţi - Cum Să Găseşti Liniştea în Anii Furtunoşi ai Adolescenţei
113,00 MDL (25,33 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Aveţi acasă un adolescent cu care nu vă mai înţelegeţi? Se trezeşte târziu, chiuleşte de la şcoală, a intrat într-o gaşcă dubioasă, vă ia bani din portofel sau a început să bea? Nu sunteţi singurul care trece prin asta. Mai toţi părinţii de adolescenţi se confruntă cu probleme dintre cele mai diverse.

 Pornind de la o faimoasă emisiune de televiziune difuzată de BBC, dr. Stephen Briers şi Sacha Baveystock au scris Îngeri adolescenţi pentru a veni în întâmpinarea părinţilor disperaţi de relaţia tot mai dificilă cu copiii lor.

Autorii vă pun la dispoziţie un minighid de „orientare“ pe marea furtunoasă a adolescenţei. Astfel, veţi putea afla prin ce schimbări fizice şi mentale trece adolescentul, veţi înţelege felul în care reacţiile voastre pot agrava comportamentul lui şi veţi găsi totodată strategii prin care să vă ajutaţi copiii adolescenţi să obţină ceea ce vor în moduri mai puţin distructive.

 La fel de important, autorii atrag atenţia asupra situaţiilor în care este mai bine să trageţi linie şi să nu faceţi concesii mai mult decât este cazul, respectându-vă demnitatea voastră de părinte.

Pentru că toţi ne naştem, creştem, ne îndrăgostim, ne căsătorim, iubim, înşelăm, facem copii, divorţăm, plângem, uităm şi iertăm. Pentru că suntem singuri sau împreună, pentru că suntem părinţi sau copii, pentru că ne pasă de cine suntem, de cei din jur, şi mai ales pentru că fiecare  dintre noi are o familie pe care o iubeşte şi vrea să o protejeze.

 O colecţie intimă de sfaturi, probleme şi soluţii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevărat fericită.

 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Teen Angels - How to find calm in the storm of the teenage years
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 200
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-669-531-5
Greutatea: 0.3000

Pareri