Îngeraşii Noştri. Ghidul Esenţial pentru a-ţi Transforma Viaţa de Familie şi de a te Simţi mai bine Alături de Copiii Tăi

Îngeraşii Noştri. Ghidul Esenţial pentru a-ţi Transforma Viaţa de Familie şi de a te Simţi mai bine Alături de Copiii Tăi
123,00 MDL (27,58 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cu siguranta, multi parinti au simtit, la un moment dat, ca nu mai pot face fata problemelor cu care se confrunta in relatia cu copiii lor. Au acuzat copilul ori s-au acuzat pe ei insisi. S-au simtit nesiguri, lipsiti de incredere, frustrati de neputinta de a imbunatati comportamentul odraslelor lor.

Pentru a le veni in ajutor, medicul Tanya Byron si producatorul BBC Sacha Baveystock au realizat un serial de televiziune - Little Angels - in cadrul caruia mai multe familii au avut curajul si onestitatea de a se lasa filmate in caminul lor, pentru o perioada de cel putin doua saptamani, in dorinta de a identifica adevarata problema a copiilor lor.

Cartea dezvolta concluziile desprinse din acest program cu privire la diferite situatii ce pot deveni conflictuale - certuri, sfidare, probleme cu somnul, copii neascultatori, probleme cu mancarea, comportamentul la olita, probleme emotionale. Prin exemple si sfaturi, ea este un sprijin pentru parinti, indrumandu-i cum sa transforme un copil problema intr-un „ingeras“.

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, facem copii, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze. O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 208
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2008
ISBN: 5948486006237
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri