Informatica. Caiet de Lucru pentru Clasa a V-a

Mai multe poze

Informatica. Caiet de Lucru pentru Clasa a V-a
47,00 MDL (11,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cartea prezinta notiuni elementare de utilizare a algoritmilor si de transpunere a lor in programul Pascal, incercind sa explice totul intr-un mod cit mai usor de receptat pentru un elev in clasa a V-a. La sfirsitul fiecarui capitol, elevii se pot autoevalua rezolvind testele cu probleme a caror dificultate depaseste media si care urmeaza, in mare parte, programa prevazuta pentru Olimpiada Nationala de Informatica pentru gimnaziu.

Cuprins: ABC-ul utilizarii calculatorului • Implementarea algoritmilor in limbajul Pascal • Algoritmi secventiali • Algoritmi cu ramificatii • Algoritmi ciclici

Despre Autor

Liliana Arici este profesor de gradul I la Colegiul National „Nicolae Balcescu” din Braila, profesor metodist in cadrul I.S.J. Braila, coordonator al activitatii desfasurate in cadrul Centrului de Excelenta pentru Tineri Capabili de Performanta la disciplina Informatica, clasa a X-a (2002-2003) si profesor pregatitor la clasele a V-a, a VI-a, a IX-a si a X-a (2002-2005); coautoare a suportului de curs Initiere in Tehnologia Informatiilor si Comunicatiilor (2001) si a culegerii Tehnologia Informatiilor si Comunicatiilor.

Aplicatii practice de laborator (2003), din colectia pentru dezvoltarea programelor de informatica in invatamint „Info Educational”, aparuta sub egida I.S.J. Braila; La Editura Polirom a mai publicat Informatica. Caiet de lucru pentru clasa a V-a (2003) si Informatica pentru clasa a VI-a. Caiet de lucru (2005).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 96
Editura: Polirom
Apariția: 2003
ISBN: 973-681-402-5
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.1000

Pareri