Îndrumarea Copilului la Școală și Acasă, în Funcție de Temperamentul Său

Îndrumarea Copilului la Școală și Acasă, în Funcție de Temperamentul Său
94,00 MDL (18,89 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Draga cititorule,

Deschizand aceasta carte, te pregatesti sa traiesti o calatorie minunata, o expeditie palpitanta in Lumea Copilului, dar orice asemanare cu Disneyland va fi o pura coincidenta! Vei fi invitat sa cercetezi viata, pentru ca un copil simbolizeaza tot ceea ce este mai viu. Din intamplare, nu este nevoie sa fii parinte sau profesor pentru a citi aceasta carte, desi se adreseaza in primul rand acestor doua grupe de cititori.

Orice persoana care-si rezerva dreptul de a avea o inima de copil, care-si face timp sa traiasca si sa se amuze in jocul cunoasterii de sine va descoperi ratiunea acestei carti practice: de a recunoaste in sinea sa mica fiinta care cere sa traiasca, sa fie libera, care doreste sa exploreze toate fortele ce o vor antrena in hazardul imprejurarilor, sa experimenteze ceea ce, din necesitate launtrica, ii comanda calitatile si defectele sale. Aceasta opera vrea sa fie o pledoarie in favoarea descoperirii aspiratiei copilului.

La fel ca si aceasta fiinta insetata de actiune, toti simtim nevoia sa ne realizam printr-o lucrare, activitate profesionala practica, artistica, ludica sau de orice natura. Spre finalul vietii ne vom simti frustrati, chiar sfasiati pentru ca n-am indeplinit ceea ce dorea copilul din noi

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 344
Editura: Lucman
Apariția: Ianuarie 2001
ISBN: 978-973-723-175-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3400

Pareri