Indicele glicemic

Indicele glicemic
32,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Conceptul de indice glicemic, folosit în mod revoluţionar de Michel Montignac încă din 1986,  redefineşte principiile dietei alimentare. Indicele glicemic, care poate avea valori de la 0 la 100, măsoară capacitatea unei glucide pure de a ridica nivelul glicemiei.

Montignac demonstrează că alimentele cu IG scăzut (legume, fructe proaspete) îşi eliberează treptat energia în organism şi duc la o senzaţie prelungită de saţietate. În schimb, cele cu IG mare (pâinea albă, cartofii prăjiţi) produc energie pe durată scurtă, organismul simţind repede nevoia unei noi gustări.

După o primă parte de teorie a nutriţiei, axată pe conceptul de IG, cartea vă oferă liste cu alimente în funcţie de indicele lor glicemic. Controlul glicemiei nu înseamnă doar scăderea în greutate, ci şi diminuarea riscului de apariţie a unor boli precum diabetul sau afecţiunile cardiovasculare.

Despre Autor

Michel Montignac, celebru specialist în nutriţie, este autorul conceptului de indice glicemic şi creatorul revoluţionarei diete care îi poartă numele. Cărţile lui au fost traduse în 25 de limbi şi publicate în 42 de ţări, în peste 16 milioane de exemplare.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 255
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-636-8
Dimensiuni: 12 x 20 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri