India - Ascensiunea unei noi superputeri mondiale [Copertă moale]

India - Ascensiunea unei noi superputeri mondiale [Copertă moale]
48,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Țară a patru religii, India a fost intotdeauna un creuzet al tradiţiilor, o răscruce a rutelor comerciale şi culturale. Cartea oferă o privire fascinantă asupra politicii, economiei, organizării sociale, culturii Indiei, precum şi asupra relaţiilor sale cu celelalte naţiuni.

Astăzi, odată cu impresionanta creştere economică şi cu dezvoltarea democraţiei naţionaliste, India adoptă un rol ambiguu în lume. La şaizeci de ani de la obţinerea independenţei, India este o ţară a contradicţiilor, o mare putere nucleară, dar în acelaşi timp căminul a 40% dintre copiii subnutriţi din lume.

Paradoxal, în acelaşi spaţiu geografic, există cele mai moderne tehnologii alături de unele dintre cele mai conservatoare şi intolerante idei religioase din lume.

Despre Autor

John Farndon este autorul a peste 300 de cărţi, iar subiectele abordate sunt diverse, de la protecţia naturii şi legile fizicii, la fenomene politice şi sociale actuale. A fost nominalizat la numeroase premii şi colaborează cu edituri de prestigiu precum Dorling Kindersley şi HarperCollins. Este stabilit în Marea Britanie. De acelaşi autor, în colecţia Bestseller Internaţional a mai apărut cartea Secretele Chinei.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: India Booms: The Breathtaking Development and Influence of Modern India
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 236
Editura: Litera
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-675-499-9
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.1880

Pareri